Gå til sidens hovedinnhold

- Slanket seg med bacon

Sten Sture Skaldeman spiste 1 til 2 pakker bacon til frokost hver dag da han gikk ned sine 65 kilo. Les svarene fra nett-treffet.

(SIDE2): Onsdag møtte den kontroversielle slankebok-forfatteren Sten sture Skaldeman norske ernæringsfysiologer til diskusjon i Holmgang.

Torsdag var han på nett-treff hos Side2. Se hva han svarte på de mange spørsmålene fra leserne nederst.

Se gårsdagens Holmgang her

Skaldeman snudde opp-ned på kostholdsrådene for feite folk, og da begynte vekta å gå nedover. Som 65-åring slanket han seg 65 kilo, og det ved å spise nesten utelukkende mettet fett.

Droppet grønnsaker-spiste fett
- Legene fortalte meg hvordan jeg skulle gå ned i vekt ved å spise mye frukt og grønnsaker, og lite fett. Jeg gjorde det stikk motsatte, fortalte han i et intervju med Side2 i fjor.

Sten Sturle Skaldeman er en svensk journalist som har vært overvektig det meste av sitt voksne liv. Da han veide 145 kilo, var han så syk at han fikk beskjed om å slanke seg eller dø. Han valgte å slanke seg, og skrev boka «Spis deg ned i vekt».

Still spørsmål
Nå veier han 80 kilo og har aldri følt seg bedre, ifølge han selv. Boken hans er solgt i nesten 10 000 eks i Norge.

Ikke i tråd med anbefalinger
Husk at Skaldeman har skrevet en bok om sin slanke metode, som er kontroversiell i forhold til norske, offentlige anbefalinger. Metoden funket for ham, men du har ingen garantier for at det vil funke for deg.

LES FLERE HELSESAKER HER

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen