(SIDE2): Han ser kanskje ikke ut som han lever så sunt - og det gjør han vel muligens heller ikke - men Slash har i det minste stumpet røyken. For der han vanligvis var å se på scenen (og hvor som helst) med en sigarett hengende fra munnen, er det nå lenge siden han ble avbildet med tobakken.

Den albumaktuelle gitaristen forteller til huffpost live, hvordan han for fem år siden tok sin siste sigarett - etter en Cher-konsert. På den tiden røykte han 3-4 pakker om dagen.

- Du kommer til et punkt med alt som er overdrevent, - der man fortsetter å gjøre det, men man liker det ikke lenger. Og det meste av tiden så klager man over at man gjør det, men fortsetter å gjøre det - noe som er patetisk.

HTML EMBED

Starten på slutten var derimot en Cher-konsert.

- Jeg gikk stadig utenfor for å røyke, og neste dag våknet jeg med lungebetennelse. Jeg ble sengeliggende de neste par ukene, og kunne ikke puste, langt mindre røyke. På slutten av de to ukene hadde jeg røyken og lighteren på nattbordet, og gledet meg til å ta en røyk. Men jeg tenkte at, dersom jeg noensinne har tenkt på å slutte - jeg er jo over kneika nå. Så jeg har ikke røykt siden.

Slash poengterer at han derimot bruker hjelpemidler med nikotin, uten å si om det er tyggis eller plaster.