(SIDE2): Ifølge kilder nær Slash skal supergitaristen nå ha bestemt seg for hvem han aller helst vil ha med seg til Quart-festivalen neste sommer.

Ønskelista er klar
Tidligere denne måneden avslørte Side2 at den tidligere Guns N' Roses-gitaristen var festivalens første store trekkplaster. Nå kan kilder nær Slash fortelle at hans all-star ønskeliste allerede er klar.

  • Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Slash er i sluttforhandlinger med Robbie Williams, Fergie (Black Eyed Peas), Jack White (The White Stripes) og Fred Durst (Limp Bizkit). Men da han var i Oslo kunne han ikke fortelle om dette siden kontraktene ikke er signert enda. Men Slash er veldig entusiastisk og regner med at de fire store snart vil være klare for Quart 09, sier en kilde nær Slash til Side2.

- Ingen kommentar
Quartinvestor Arild Buli ønsker hverken å avkrefte eller bekrefte informasjonen vår kilde sitter på.

- Dette har jeg ingen kommentar til. Alle spekulasjoner er ødeleggende, men vi gleder oss veldig, sier han.

Da Slash møtte norsk presse i Oslo tidligere i november, ble det på forhånd annonsert at noen av gjesteartistene skulle avsløres. Men så skjedde ikke, og Buli innrømmet at han var litt skuffet.

Les saken:Skuffet over Slash

- Jeg hadde jo håpet at Slash hadde med seg noen navn på noen superstjerner som kom til å stille sammen med ham på Quarten. Så jeg ble litt skuffet, sa han til Side2.

Side2 møtte Slash da han gjestet Oslo i begynnelsen av november.

- Jeg gleder meg veldig, det blir et bra show. I'll mix it up, sa han til pressen. Men det var omtrent det vi fikk vite.

- Jeg har et par folk som er veldig positive, men jeg vil ikke si noe nå for sikkerhets skyld, sa han da om hvem han skulle ha med seg neste sommer.

Les hele saken her: Hemmelighetsfull Slash møtte pressen