(SIDE2): Quartfestivalen annonserte forrige uke at gitaristen Slash, kjent fra Guns n' Roses og Velvet Revolver, var deres første headliner til festivalen i sommer.

De skrev i pressemeldingen at «Vi snakker her om en superstjerne med stor S!», og Slash møtte opp i Oslo for å snakke med pressen. Der sa han at han ville ha med seg en rekke gjesteartister, men hvem ville ha ikke røpe.

LES OGSÅ: Hemmelighetsfull Slash møtte pressen

Uklart hvem som kommer
Nå kommer det fram at ikke heller Quart-ledelsen vet hvilke artister det dreier seg om.

- Jeg hadde jo håpet at Slash hadde med seg noen navn på noen superstjerner som kom til å stille sammen med ham på Quarten. Så jeg ble litt skuffet da, sier investor Arild Buli til Fædrelandsvennen.

Han sier også at «det er ikke helt klart» hvem han vil ha med seg på scenen, men er ikke bekymret av den grunn.

- Vi skal over til Los Angeles i begynnelsen av desember, og da skal vi ha et møte med Slash. Jeg vil tro at han har noen klare til oss innen den tid, sier investoren og forteller at Slash har sagt til ham at «we're gonna make history».

Solgt mindre enn forventet
Til Dagbladet medgir investoren at han gjerne skulle tilbudt mer.

Vi hadde egentlig tenkt å holde på dem en stund til, fordi vi hadde lovet å slippe en headliner. Vi hadde håpet å kunne presentere en mer helhetlig greie rundt Slash, med gjesteartister, men det ble ikke helt slik som vi hadde ønsket, sier Buli til Dagbladet i dag.

Samtidig har det blitt kjent at festivalen ikke har solgt så mange festivalpass som de forventet.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!