Gå til sidens hovedinnhold

Slik blir 2004

I fjor spådde vi at oppfølgerne til Matrix ville skuffe publikumsmessig, at Metallica ville gjøre årets comeback og at KRF ville gjøre det dårlig ved valget. Her er hva vi tror om 2004. Si din mening også.

Hvilke filmer blir store i år?

Det blir ingen Ringenes Herre i år, men Harry Potter kommer tilbake til våren/sommeren. Det blir garantert en vinner. I tillegg ser det ut til at Hollywood har tatt på seg den store fantasikappen i år. Spider-Man var ingen megasuksess i Norge, men oppfølgeren lover mer action. Vi får se. Vin Diesel kommer i "The Chronicles of Riddick" - en forløper til filmen "Pitch Black," og den filmen lover godt. Vi gleder oss også til Shrek 2, The Incredibles (ny tegnefilm av folkene bak Finding Nemo), Hellboy, Aliens vs. Predator, Troy og den ytterst merkelige Sky Captain and the World of Tomorrow. Det er bare å glede seg. Du får også I, Robot med Will Smith, The Manchurian Candidate med Denzel Washington og den store action-filmen Van Helsing. Og da har vi ikke glemt at "De fantastiske fire" får sin egen film, eller at du kan forvente deg Halle Berry som Catwoman. Steven Spielberg er seriøs sammen med Tom Hanks i "The Terminal." Det blir nok et godt filmår i år også.

Årets største film: Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

Årets film-overraskelse: Sky Captain and The World of Tomorrow (med Jude Law i hovedrollen)

Årets film-skuffelse: The Last Samurai (med Tom Cruise)

Musikken i 2004

U2 har lovt å komme tilbake med et "rocke-album," mens nyåret bringer Johnny Cash-boksen "Unearthed" til Norge også. For de som elsker å være lykkelige kommer det et boks-sett med Joy Division som kan ødelegge enhver lykke. Det kommer også nye plater med Janet Jackson, Norah Jones, Alanis Morissette, the Cure og ryktene tilsier at også The White Stripes skal i studio.

Årets album i 2004: U2s neste (deres "rocke-album")

Årets skuffelse: The Cures "rocke"album (ja, de også)

Spillene i 2004

Blir dette året hvor det er oppfølgerne som vinner? Sjekk listen:

Doom III, Halo II, Metal Gear Solid III, The Sims II, Metroid Prime II, Kingdom Hearts II, Gran Turismo 4 ogFinal Fantasy: Crystal Chronicles

Årets spill: The Sims II

Reisetrender i 2004

Dette er året hvor du skal besøke alle de nye EU-landene, spesielt Litauen er et stort reisemål - om du da skal følge trendene. Kroatia og Ukraina er andre gode eks-østblokk-tips, mens skal du til Athen for å få med deg OL blir det dyrt... de skrur opp prisene...

Nye teknoord i 2004

BitTorrent - teknologien som gjør at du vil laste ned enda mer fra nettet enn før. Denne teknologien splitter opp store filer i mindre utgaver og sprer de rundt omkring. Begynn nedlastning nå.

Snille virus - virus som dreper virus er siste nytt på markedet. Snart mister du sikkert all kontroll over hva du driver med, om du nå enn engang hadde det...

Gi-Fi - vi skal spare deg for teknobabbelet, og bare si at det betyr enda raskere overføring av filer, og nettvirksomhet. Det liker vi. Dessuten er Gi-Fi morsomt å si.

De største stjernene i 2004

Beyonce er den nye Jennifer Lopez, og hun kan faktisk å synge. Kiera Knightley fikk du bare en forsmak på i 2003, bare vent på dette året. Sjekk også ut Benjamin McKenzie på mannefronten. Outkast tar over alle dansegulvene, og

Og på motefronten er det neste store diamantringer på høyre hånd i USA, men siden vi der har forlovelsesringen blir det kanskje venstre her hjemme?

I USA er det også presidentvalg. Sannsynligvis mellom den høyrevridde George W. Bush og den liberale Howard Dean. For en rask gjennomgang av hvor forskjellige de er, og hvem du er mest enig med: George sin side og Howard Dean sin side.

Men siden amerikanerne ikke har bestemt seg for hvem som skal utfordre George kan det fort også bli General Wesley Clark .

Her er fjorårets spådom

Reklame

Derfor er den norske ladekabelen så genial

Kommentarer til denne saken