Gå til sidens hovedinnhold

Slik blir den nye sesongen av «Californication»

Hank Moody er tilbake.

(Side2) Det var mange som trodde at sesong 6 var den siste i rekken for «Californication». Den siste episoden sluttet med at hovedpersonen Hank Moody avbrøt turnélivet med rockestjernen Atticus Fetch, og vendte hjem til av- og på-kjæresten Karen.

Idet Hank banket på døren hennes, var sesongen ferdig. Seerne fikk selv konkludere hva som skjedde videre. Den perfekte avslutningen, tenkte nok mange.

Like etter sesongslutt kom imidlertid nyheten om at sesong 7 er på vei, til stor glede for fansen. Innspillingen startet i april, og første episode kommer «våren 2014».

Gammel flamme
Produsentene holder kortene tett til brystet, men det har likevel lekket noe informasjon om den nye sesongen. Dette vet vi, ifølge film- og tv-nettstedet ComingSoon.net:

Filmen «Santa Monica Cop», som var basert på en av Hanks bøker, ble en stor hit. Nå skal den skrives om til tv-serie, og Hank blir nødt til å forholde seg til flere andre medforfattere, blant annet den nevrotiske Goldie (spilt av Mary Lynn Rajskub, kjent fra ”24”) og Alonzo (spilt av komikeren Alonzo Bodden).

Det kompliserte forholdet til Karen kompliseres ytterligere når Julia, en gammel flamme, dukker opp i Heather Grahams (kjent fra blant annet «Hangover 3») skikkelse.

Rob Lowe tilbake
Hanks manager og bestevenn Charlie forsøker å holde liv i forholdet til Marcy etter at de giftet seg på scenen i den siste episoden av sesong 6. Ifølge produsentene må det nygifte paret ta stilling til et fristende tilbud fra Marcys søkkrike eksmann, Stu Beggs. Hva slags tilbud det er snakk om, vites ikke.

Det er også bekreftet at Rob Lowe kommer tilbake i én episode i rollen som Hanks eksentriske skuespillervenn, Eddie Nero.

«Californication» er historien om den strevende forfatteren Hank Moody som prøver å holde liv i drømmen om et idyllisk familieliv med drømmedama Karen og datteren Becca. Fallgruvene er mange, alkoholen flyter og manageren Charlie Runkle er sjelden til hjelp. Gjennom seks sesonger har vi fått følge «Vår tids Casanova» i den håpløse kampen mot fristelsene. Millioner av seere verden over gleder seg til fortsettelsen.

HTML EMBED
Reklame

Sjekk ut Nettavisens eksklusive grillpakker: Den amerikanske grillpakken og den moderne grillpakken

Kommentarer til denne saken