Gå til sidens hovedinnhold

Slik blir du hott på stranden

Tilbehøret har alt å si for strandantrekket. Lær av Side2s store tilbehørsguide her.

BILDESPESIAL LENGER NED
(SIDE2): Hva skal jeg ha på meg på stranden? Hva er «in» og hva er ut?

Len deg godt tilbake, les Side2s store tilbehørsguide og løp ut i butikkene. Fortsetter godværet vil tilbehøret bli utsolgt fortere enn du aner.

Riktig tilbehør
Det er ikke bare bikinien som er viktig på stranden - med riktig tilbehør kan du se ut som en million dollars. Men husk å ikke overdrive - da kan du risikere å se ut som et juletre.

Så hva skal du velge av tilbehør? Side2 tok turen ut i tre utvalgte butikker i hovedstaden - og gir deg de heteste tipsene.

Store vesker i skinn
Hos Bik Bok på Karl Johan er det solbriller og vesker som står i fokus. Kleskjeden følger trenden med store vesker, og vil at du skal ta med deg en stor og god skinnveske på stranden. Den hvite skinnvesken fra Friis Company er akkurat hva du trenger til en dagsutflukt på stranden - med plass til håndkle, solbriller, bikini, drikke og litt mat. Pris 599 kroner. Flip flop i sølv er også et kult valg - og koster 149 kroner.

Ekstra kul med solhatt
Den svenske kleskjeden Gina Tricot, i Grensen, er stappfull av tilbehør - og legger fokus på sterke farger i sommer. Vil du dekke hodet mot solen, gjør en brem eller cowboyhatten jobben for deg. Hatter setter dessuten prikken over i-en på strandantrekket. Cowboyhatten hos Gina Tricot er i tillegg gullmelert, og gir derfor en ekstra kul look. Prisen er 149 kroner. Hva med å freshe opp strandantrekket med et signalrosa armbånd til 59 kroner, eller knallblå øreringer til 46 kroner?

Øst møter vest
Kles- og interiørtrender følger ofte hverandre - og øst møter vest er superaktuelt akkurat nå. Bryt derfor opp antrekket ditt med elementer fra østen. Hos Indiska i Storgaten kan du kjøpe store fargerike stråvesker til 99 kroner. Finn den fargen som passer deg. Indiska følger også den metalliske trenden, og bugner over av store sølvkjeder. Prisen er 99,50 kroner. Et stort fargerikt skjerf er også kult rundt halsen, som fint kan brukes til og fra stranden. Skjerfene ligger på rundt 99 kroner.

Se det trendy utvalget i bildekarusellen lenger ned

Les mer om mote her:

Reklame

Stor oversikt: Årets sommersalg 2021