Gå til sidens hovedinnhold

Slik blir nye Side2

I 2010 fyller Side2 fem år. Det feires med nytt design og en del andre nyheter. Se det nye her og si din mening.

(Side2:) Det er selvfølgelig slik at å gå i de samme, gamle klærne over lang tid kan virke litt kjedelig. Samtidig er det viktig å beholde stilen år etter år. Slik prøvde vi også å tenke da vi startet prosessen med å pusse opp Side2 for 2010.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Vi vil gjerne høre meningen til våre lesere og legger derfor ut vårt nye design slik at du kan si din mening, og være med på å påvirke oss i de valgene vi skal ta fram mot lanseringen av dette designet over nyttår.

Dette er Side2
Side2 er det største livsstils-og underholdningsmagasinet på nett i Norge, og kommer til å fortsette satsingen på mote, skjønnhet, livsstil, helse, underholdning, film, musikk og interiør i 2010.

Samtidig kommer vi med flere spennende nyheter, blant annet innenfor blogging i samarbeid med våre to bloggere Ida Wulff og Annette Haga . Vi kommer også til å lansere flere spesialer om ting våre lesere bryr seg om - og vil gjerne ha innspill fra dere!

Siden vi selvfølgelig nok er avhengig av dere som lesere, og at dere får det produktet dere helst vil ha så vil vi invitere dere til å si deres mening om det vi lager. Hva vil dere ha mer av? Hva vil dere ha mindre av.

Si din mening - og bestem hvordan vi skal være
Vi har laget en kort undersøkelse som gir deg mulighet til å bestemme akkurat hva Side2 skal bli og være - du kan ta den her.

Her kan du se vår nye forside:

Si din mening i kommentarfeltet her. Hva synes du? Hva bør vi gjøre annerledes, og hva ønsker du at Side2 skal satse på?

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto