Gå til sidens hovedinnhold

Slik blir Sin City 2

Det blir enda flere sexy kvinner og voldelige menn i oppfølgeren til Sin City. Se skuespillerne og les historien her.

(Side2 :) Den første Sin City-filmen ble en dundrende suksess, og kombinerte tegneserie og film på en måte som ingen hadde sett før. Tegneserieskaperen Frank Miller regisserte sammen med Roberto Rodriguez, og i 2007 er de tilbake.

Se bildekarusell nederst i saken

Denne gangen baserer de historien i filmen på, ikke sjokkerende, bok to i Frank Millers serie om Sin City: A Dame to Kill For. Den første filmen var basert på The Hard Goodbye (bok 1) og That Yellow Bastard (bok 4). I tillegg til oppfølgeren til A Dame to Kill For, The Big Fat Kill (bok 3). Forvirrende? Litt lettere forklart så vil film to basere seg på bok to, men vil foregå før enkelte hendelser i film en. I hvert fall om de følger tegnseriebøkene slavisk.

Historien (NB! Ikke les hvis du ikke vil vite noe)
Hovedhistorien omhandler uansett Dwight McCarthy (Clive Owen) som sitter alene en kveld og tenker over alt han har gjort feil i verden, og hvordan han så gjerne vil ha en sjanse til å starte på nytt. Han prøver alt han kan for å unngå problemer som en anonym fotograf, helt til en pike fra fortiden dukker opp. Hun er gift med den rikeste mannen i byen og hun forteller ham om alle de fæle tingene han gjør med henne. Dwight bestemmer seg for å se om hun snakker sant.

Skal man tro ryktene vil denne piken, Ava Lord, bli spilt av en meget latexkledd Angelina Jolie. Frank Miller, en av de to regissørene, har sagt at det står mellom Angelina Jolie og Salma Hayek.


Høydepunktet?

Høydepunktet for alle som liker Angelina Jolie kan være hvis de følger tegneserien slavisk. Etter at han har sjekket ut om hennes påstander er sanne eller ikke, kommer han tilbake til sin leilighet og blir møtt av en naken Ava.

Frank Miller har også skrevet en ny historie til filmen, om hvordan Nancy har det etter selvmordet til Hartigan.

Disse er med
Ellers vil du møte igjen alle de hete kvinnene fra den første filmen, Jessica Alba er Nancy Callahan, Devon Aoki er Miho, Rosario Dawson spiller Gail, Jaime King er Wendy og Brittany Murphy spiller Shellie.

Og, jada, Mickey Rourke er Marv.

Filmen blir gitt ut i 2007, året etter kommer SIn City 3: Hell And Back.

Reklame

Sommerens kuleste badeflåter

Kommentarer til denne saken