Gå til sidens hovedinnhold

Slik blir TV-sommeren

Sommer-TV er allerede i gang. Få oversikten over programmene her.

(SIDE2:) Sommeren er vanligvis reprisetid, men i år kliner noen av kanalene til med nye serier som skal få deg hekta.

Shark tilbake
TV3 er allerede i gang med serien «The Nine». Utover sommeren byr også kanalen på «Studio 60», et drama om livet i kulissene i et TV-studio med Matthew Perry fra «Venner for livet» i hovedrollen.

Denne uken er det klart for nye episoder av den «Emmy»-belønte Akutten, i tillegg er superadvokaten Sebastian Stark tilbake med nye episoder av dramaserien «Shark».

Neste uke er «Playboyjentene» tilbake, og det er finale i Top Model USA. I uke 23 er det endelig premiere på «Pussycat Dolls», hvor den populære gruppen skal finne et nytt medlem gjennom en omfattende auditonrunde.

Dramaserien «Bones» er tilbake med nye episoder på torsdager, og søndag er det sesongpremiere på Ekstrem oppussing USA.

«24»-sommer
På TV 2 er allerede «24» i gang med sesong seks som skal gå utover sommeren. Ellers begynner familiedramaet «Brothers & Sisters» som har premiere på TV 2 onsdag 23. mai.

Serien har blant annet Calista Flockhart ("Ally McBeal"), Rachel Griffiths («Seks fot under»), Rob Lowe («Presidenten») og Sally Field («David Copperfield») på rollelisten. De spiller en gjeng sammensveisede søsken som står i fare for å miste både familiebedriften og arven når en mystisk kvinne dukker opp etter at faren deres dør.

Serien har høstet svært gode kritikker i USA, og ble blant annet nominert til People's Choice Award som beste nye dramaserie i 2007

Dagen etter starter kanalen å sende det kritikerroste spenningsdramaet «Jericho», som frem til nå har gått på TV 2 Zebra.

Les mer om Jericho her: Jericho

«Sopranos»
NRK byr på nye episoder av Nigella Lawsons matprogram fra og med 22.mai. Lørdag hadde den britiske serien «Kingdom» premiere. Stephen Fry og Hermione Norris spiller to av hovedrollene i serien, som består av seks episoder og skildrer livet i en oppdiktet og original landsby på østkysten av England.

Til høsten sender NRK «Heroes» og «Sopranos».

TVNorge satser på hunder og science fiction. «Underdogs» handler om seks problemungdommer som får ansvar for hver sin herreløse hund. I løpet av fem uker skal de trene hunden slik at den kan delta på det mest prestisjefylte hundeshowet i England - The Crufts. Det ungdommene ikke vet er at hunden de har fått ansvar for har samme adferdsproblemer som dem selv.

31. mai er det klart for science fiction-serien «Surface». Den handler om havforsker Laura Daughtery som under et rutinedykk med en u-båt oppdager en ukjent livsform, og avdekker en sjokkerende politisk dekkoperasjon.

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka