Gå til sidens hovedinnhold

Slik er drømmegutten

Jentepanelet drømmer om alt fra en kvinne med rødt hår til Beckhams kropp. Les deres beskrivelse av den perfekte typen.

(SIDE2): Laila drømmer om en dame med ildrødt krøllete hår. Utseendemessig ser Kristine etter en røff gutt, en blanding mellom Ashton Kutchers utseende og David Beckhams kropp. Maren bryr seg ikke om hårfarge, mens Andrea syns det er viktig at han skal være høy.

Hvordan ser drømmegutten ut?

Kristine: - Når man skal definere «drømmegutten» tenker nok de fleste på prinsen i Askepott, som er snill, god, fornuftig, blid og hjelpsom. Disse egenskapene er så og si selvskrevne for oss jenter flest. Utseende er dog mer varierende. Drømmegutten min er mer røff, en blanding mellom Ashton Kutchers utseende, David Beckhams kropp og Benicio Del Toro sin barske holdning...grrr..

Laila: - Hun dama jeg driver og drømmer om har ildrødt krøllete hår, blå øyne (driter i om det er linser eller ikke), og det viktigste, et smil så vakkert at jeg får tårer i øynene! Han derimot er ganske liten, har snille øyne, litt mage og flotte armer. Begge er selvsagt veldig opptatt av dyrevern, og har flust av tatoveringer.

Andrea: - Drømmegutten er vanskelig å beskrive. Han må være høyere enn meg, ha utstråling, være utadvendt, kjekk og ha fine trekk i ansiktet. Han bør også ha fine tenner og ikke masse kviser...

«En sterk nakke og mandige hender er good»

Maren

Maren: - Hmmm,det er det samme om han er lys eller mørk i håret. Fine muskler og fin brunfarge om sommeren er heller ikke å forakte! At han er høyere enn meg (noe som ikke skal så mye til) er veldig greit. Det er jo ansiktet som treffer oss først, fine øyne er nydelig. Også er det fint med litt kraftige øyenbryn. Jeg har av en eller annen grunn alltid sett på nakken og hendene. En sterk nakke og mandige hender er good! Hull i øret er også en ting som jeg er betatt av...hmm.

Hvilke interesser bør han ha?

Kristine: - Han må være litt sportslig og gjerne dele min interesse for motorsykler, strikkhopping, fallskjermhopping og andre impulsive hobbyer. Ingenting er mer sexy enn en mann som virkelig vet hva han vil og har mål i livet.

Laila: - Hun er en forfatter som drømmer om å få utgitt noe, har sangstemmen til en gudinne, og ellers dyrker hun egne urter. Han er litt nerd som er litt sjenert, og er sykt opptatt av musikk! Liker å gå lange turer i skogen..

Andrea: - Det er egentlig ikke så forferdelig viktig, bare det ikke er å samle på frimerker og planter...Han kan godt like noe av det samme som meg, musikk for eksempel. Det å stå på ski er jo kjempegøy! Og han må være litt interessert i hvordan han ser ut, men han må ikke være dum.

Maren: - Jeg synes det er kjekt at vi kan ha noe til felles, så sportslige aktiviteter er bra! Å gå på et treningsenter, ta en gå- eller joggetur er fint. For meg som driver så mye med musikk, er jo det også et pluss.

Hva slags klesstil bør han ha?

Kristine: - Små «shabby», er stikkordet for klesstilen. Med det mener jeg litt rocka, røff og barsk.

Laila: - Både han og hun liker best å være naken.

Andrea: - Han bør være litt opptatt av mote, for det er noe jeg er veldig opptatt av. Han kan godt være litt rocka, og ha stil. Jeg elsker slim jeans og tighte skjorter. Men også en mer relax-stil, som løse bukser og digge gensere.

Maren: - Jeg foretrekker på det sterkeste Beckham-looken i forhold til Beatles-looken, for å si det sånn. Synes det er fint at gutter steller seg litt, men sminke også videre er å dra den for langt! Jeg synes også det kan være flott med joggeklær, sånn Nick Lachey stil.. Lue og caps er kult, «saggestil».

Hva slags jobb eller studier bør han ha?

Laila: - Livets skole er den beste utdanningen! Nei, må bare ha en inntekt, selvsagt på et ærlig vis.

Andrea: - Jobb eller studier er ikke noe jeg tenker så veldig mye på. Så lenge han ikke sitter i kassa på Rema 1000 i en alder over 25, så lenge han klarer seg og trives med det han gjør er det flott!

Maren: - Det viktigste er at han har funnet noe han brenner for og har lyst til å drive med. Men jeg synes det er viktig med utdannelse, og gutter som virkelig arbeider.

Hva er det viktigste ved den perfekte gutten?

Kristine: - Alt i alt er det viktigste ved drømmegutten at han har de selvsagte egenskapene. Ser man realistisk på dette, og jeg noen gang skulle ha møtt på en som var 100 prosent lik min «drømmegutt», så ville jeg uansett sagt det var FOR godt til å være sant. Det er vel heller derfor han kalles en DRØMMEgutt!

Laila: - Det viktigste med den perfekte kjæresten er at han/hun har god selvinnsikt, er omgjengelig, har selvtillit, er medmenneskelig, IKKE selvsentrert også er det jo flott om jeg er drømmedama da!

Andrea: - At han er snill, omtenksom, har egne meninger, er utadvendt. Det er så klartmer, men dette er det viktigste synes nå jeg.

Maren: - At han er målbevisst, spontan (for det er jeg), aktiv, snill, god til å kysse, omtenksom, oppmerksom, inkluderende, støttende, oppfinnsom, morsom og ser løsninger i stedenfor problemer. Han bør ha bein i nesa og være selvsikker, men ikke for mye av det gode. Positiv og omsorgsfull, og kul og tøff da, selvfølgelig!

Reklame

Kun i dag: 30 prosent på alt hos Christiania Glasmagsin

Kommentarer til denne saken