Gå til sidens hovedinnhold

Slik får du bedre sex

Vil du få et bedre sexliv? Det er ikke så vanskelig. Få tipsene her.

(SIDE2): Du må glemme både sexleketøy og afrodisiakum hvis du virkelig vil forbedre sexlivet ditt. Nøkkelen er kommunikasjon og nærhet.

Ernæringsfysiolog Toni Steer sier at østers ikke kan redde sexlivet:

- Vi vet ikke om noe forskning som beviser at det er noen spesifikke næringsstoffer som forbedrer sexfunksjonen eller libido, sier Steer ifølge The Guardian.

I stedet bør du satse på de helt enkle tingene. Her er noen tips for å få bedre sex:

Flørt
Når du og partneren tar på hverandre, slipper dere ut hormonet oxytocin. Men det er ikke bare fysisk kontakt som kan slippe ut hormonet. SMSer og e-mailer er også en form for berøring.

- Ha kontakt i løpet av dagen. Da vil dere ønske å ha sex om kvelden, sier Hall.

Massasje
Etter en stresset dag på jobb, er det neppe en runde i sengehalmen som frister mest. Men hvis dere først klarer å slappe av, er det kanskje mer aktuelt? Gi hverandre en god massasje på ettermiddagen. Da slapper musklene av og du blir mindre stresset.

Spis sunt
For å få et godt sexliv, er det viktig å ha et godt selvbilde. Hvis du spiser riktig, vil du gjøre kroppen sunnere, og kanskje få bedre selvtillitt. I tillegg vil du få energi til å ha sex, i stedet for å være trøtt og slapp hele kvelden.

Stump røyken
Nikotin er et stort hinder for sexlivet. Når du røyker, tettes blodkarene. Dette reduserer blodflyten, noe som kan føre til ereksjonsproblemer for menn og minske kvinnens opphisselse.

Ikke sammenlign
Ikke tro på alt du leser. Det er ikke sånn at alle har sex flere ganger i uka, prøver ut spennende stillinger og tester ut sexleketøy. Du må derfor ikke sammenligne deg med andre eller tro at alle har et bedre sexliv enn du har.

Tren
Regelmessig trening kan redusere risikoen for impotens og øke sexfunksjonen. Kvinner har selvsagt også nytte av trening: Bare 20 minutter på en ergometersykkel kan øke kvinnens sexlyst betraktelig.

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021