Gå til sidens hovedinnhold

- Slik fester vi

Les hvordan kjendisgutta i side2-panelet fester.

(SIDE2): Guttene i panelet er enige om at de private festene er de beste.

- Jeg hater å vase rundt som ei forvirra høne på byen, sier Patrick.

- Jeg digger mest privatfester med masse folk, hvem har ikke opplevd å være på knallbra vorspiel, så drar man på byen og alle forsvinner i alle retninger. Jeg hater å vase rundt som ei forvirra høne på byen, sier Patrick.

«Jeg hater å vase rundt som ei forvirra høne på byen»

- Jeg har alltid fortrukket privatfest. Jeg har lite til overs for diskokulturen i det hele tatt. På en privatfest er det ofte bra stemning, man kan sitte rolig og ikke minst treffe nye mennesker på en roligere måte enn man ofte ville gjort på byen, sier Simen.

Nye ansikter
- Det kommer an på dagsformen. Jeg synes det er veldig gøy med privatfester, da er det ofte ikke så høy musikk, slik at man faktisk kan føre en samtale. Men iblant kan det være deilig å dra på byen for å se noen nye tryner, sier Bjørn Einar.

David er også fan av privatfester, men mener at en tur på byen heller ikke er å forakte.

- Etter vorspielet kan jentene komme til guttene (eller omvendt), og hilse på hverandre og drikke litt sammen og pumpe opp stemningen enda litt mer, før alle drar ut på byen og skåler til de sene nattetimer.

- Før en fest er det et must med vorspiel. Skal det være kun gutter, eller jenter og gutter? Eventuelt hvorfor?

Bjørn Einar: - For min del er det greit at gutter og jenter er hver for seg, de skal jo møtes senere uansett. Jentene kan sminke seg og knise og sånn, så kan gutta drive med sitt. Hvis man skulle komme til å si et veldig katastrofalt uttrykk så får det heller ikke de samme følgene som det ellers ville fått.

Simen: - Stort sett er det både gutter og jenter på de vorspiel som jeg er på. Men det er også fryktelig festlig å være på vors med bare jenter og meg, da føler jeg meg komfortabel.

David: - Man kan godt ha vorspiel med guttene og jentene fordelt. Så kan jentene ha et skikkelig jentevorspiel med masse klær, sminke og en haug med rosa puter. Så kan guttene ha vorspiel med biljard, fotball og dart. Da kan jentene og guttene snakke fritt om hverandre og glede seg til å møtes. Det mener jeg er en god start.

Patrick: - Ja takk, begge deler, noen ganger er det kulest med bare gutta, drittprat og støy. Andre ganger er det koselig med blandet vorspiel, faktisk en god mulighet til å bli kjent med noen nye jenter og da enda lettere å gå bort til en av dem på byen, hvis man hadde en favoritt på vorspielet.

På by'n: Er du den som henger i baren eller vanker du mest på dansegulvet?

«Jeg er ikke John Travolta, men noen ganger har jeg behov for å drite meg ut på dansegulvet»

Bjørn Einar: - Fotballspilleren George Best sa engang «det har aldri vært nødvendig å danse», det sitatet liker jeg. Dansing er ikke helt min greie, da liker jeg meg bedre i baren. Jeg er ikke akkurat John Travolta, men noen ganger har jeg behov for å drite meg ut på dansegulvet, så da tar jeg en tur.

Patrick: - Det avhenger ganske mye av alkoholinntak. Jeg er ikke den første på dansegulvet, men kan gjerne danse. Jeg vil vel ikke påstå at jeg henger ved baren heller. Da sitter jeg heller ved et bord hvor det går an å prate litt med kjente og ukjente.

David: - Personlig pleier det å være ca 50/50 for meg.

Simen: - Ingen av delene, jeg beveger meg aldri ut på dansegulvet. Jeg har heller nok med å le av de som gjør det. Jeg sitter mye heller i en god myk sofa eller stol, som ikke er synlig for alle.

Nachspiel med mange, hjem og få en god natts søvn, eller kun deg og en du har truffet på byen?

David: - Helst nachspiel med mange for så å dra på «tomanns-nachspiel» senere. Hvis ikke, nachspiel med mange til man stuper! Man kan sove på dagen en gang iblant.

Helst nachspiel med mange for så å dra på «tomanns-nachspiel» senere

Simen: - Det blir i hvert fall aldri nachspiel med kun meg og en jeg har truffet på byen. Jeg er ikke et typisk nachspiel menneske, men innimellom er det selvfølgelig hyggelig med et nachspiel med venner eller folk jeg har blitt kjent med.

Patrick: - Jeg er ikke noe nachspiel-menneske i hvert fall, da kaller senga i det fjerne, men om det er alene eller ikke, kan være forskjellig. Mest av alt setter jeg pris på noe fast i i stedet for å dra med meg noe hjem bare for å gjøre det.

Bjørn Einar: - Hvis jeg treffer en på byen er jeg som regel så sliten at det er like greit å gå hjem å legge meg. Så kan jeg heller få hennes telefonnummer og ringe dagen etter. Mens andre ganger, hvis dagsformen er bra og jeg ikke har lyst til å legge meg, da kjører jeg gjerne til med nachspiel. Det med en god natts søvn er jeg ikke helt med på.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant

Kommentarer til denne saken