Gå til sidens hovedinnhold

Slik finner du drømmepartneren

Stadig flere single prøver online dating. Vi forteller deg hvordan du finner den rette online.

(Side 2) Det er ikke like enkelt å skulle skrive en profil som reflekterer hvem du er, samtidig som den utrykker personligheten din. Vi forteller deg hva du bør og ikke bør bruke i din online profil.

Lag egen datingprofil her.

DU BØR....

Bruke alle elementer ved e-posten til og flørte
Emne linjen er en perfekt måte og flørte på, men denne blir ofte oversett. Bruk fantasien og kommuniser ting du kanskje ellers har problemer med å si. Begynnelsen og slutten på en e-post er også områder du bør legge litt ekstra vekt på. Gå bortifra de vanlige åpnings- og avslutningsfrasene, og vær heller litt ukonvensjonell.

Skriv som du snakker
Dropp den formelle praten, og sats på personlige sjargong når du kommuniserer med andre online. Ikke bare vil dette tiltrekke oppmerksomhet, men de som leser det du skriver vil få et mer riktig og personlig bilde av deg.

Legg ved en link
Ved å legge inn morsomme eller interessante linker til artikler, videoer, bilder osv får man ikke bare oppmerksomhet, men man sier også mye om seg selv. Dette er en perfekt måte og flørte på, da du har muligheten til å formidle humor, samt gi et inntrykk av hvem du er.

Bruk komplimenter
Komplimenter er alltid en hit, men istedenfor å gi de vanlige komplimentene, bruk fantasien, og gi komplimenter på ting som er utenom det vanlige. Tenk på hva du selv ville satt pris på å få høre og bruk dette.

UNNGÅ....

Skryt
Det kan være fristende og fremheve positive ting om seg selv, men faren er at det fort kan virke skrytende, noe som ikke er en attraktiv egenskap. Prøve heller å fremheve ting på en mer anonym måte, for eksempel ved å legge inn et godt bilde av deg selv på profilen din.

Dropp listene
Det kan virke som en god idé å ramse opp alle hobbyene dine, hvor du har reist, hva du gjør osv, osv. Problemet med slike lister er at de kan få deg til å virke kjedelig, da dette ikke er spesielt spennende lesing. Fokuser heller på en eller noen få ting du liker, og forklar hvorfor du liker dette.

Generelle hilsninger
Generelle hilsninger som ”Hei jenter" eller "Hei gutter" får din profil til å virke upersonlig, og det høres ut som du ønsker å nå en gruppe - ikke møte en spesiell person. Lag en profil som er mer personlig. Glem ikke at det enkle ofte er det beste og et "Heisann" kan ofte gjøre susen.

Dropp klisjeene
"Jeg liker turer i skog og mark”, ”Jeg tar et glass vin i festlige lag” osv er gamle, men kanskje ikke gode gjengangere. Skill deg ut ved å være litt mer kreativ og bruk heller dine egne ord. Da vil du trekke oppmerksomhet.

Negativitet
Selv om du er lei av å være singel, og synes livet kanskje ikke er så lett, bør du ikke nevne dette i din profil. Negativitet er ikke attraktivt, og få vil bruke sin tid på negative personer. Fjern derfor alle negative vibber i din profil, og snu dine negative kommentarer til noe positivt.

Unnskyldinger
Mange føler de må forklare hvorfor de har laget en online profil. Dette er unødvendig. Veldig mange singel menn og kvinner har på ett eller annet tidspunkt prøvd online dating, og mange har funnet evig lykke på denne måten. Dropp derfor forklaringene og fokuser på å kommuniserer hva du er på utkikk etter og hvem du er.

Adjektiv
Intelligent, snill, varm, morsom, ærlig, ambisiøs. Ikke misbruk adjektivene i din profil. Forklar heller hvem du er gjennom å fortelle om deg selv og hva du gjør. Istedenfor å si at du er ambisiøs, fortell at du har satt deg bevisste mål som du jobber aktivt mot. Dette vil garantert skape mer oppmerksomhet enn oppramsende adjektiver.

Krav
Det er viktig å sette standarder og kommuniserer hva du er på utkikk etter. Men overdriv ikke da du fort kan virke for krevende om du ramser opp krav til høyde, lønn, yrke, interesser osv. Plukk heller ut tre verdier som er veldig viktig for deg.

Med disse tipsene kan du selv lage en profil på TV2 Match. Tusener er single akkurat nå. Klikk her.

(Kilde HappenMagazine)

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar