Gå til sidens hovedinnhold

Slik gjør du det slutt med ham

Du kan fint gjøre det slutt uten å skade hans følelser altfor mye. Her er hvordan du gjør det best for både han og deg.

(SIDE2:) Det er aldri lett å gjøre det slutt med noen, men ved hjelp av noen enkle tips kan du gjøre hele prosessen litt enklere.

Vær klar og tydelig
Når du gjør det slutt, kommuniser klart og tydelig at det er O-V-E-R. Det er lett å holde muligheten åpen for at dere en gang kan bli sammen igjen, men alt det gjør er å skape et falskt håp som det kan være vanskelig å leve opp til. I tillegg er det ikke rettferdig overfor ham. Dere trenger begge å komme videre.

Ikke la han være den siste som får vite det
Det er greit å snakke med dine nærmeste venner om at du vurderer å gjøre det slutt, men unngå at for mange får vite hva du planlegger å gjøre. Det er urettferdig at han skal bli den siste som vet det. Snakker du med for mange, vil informasjonen ofte finne veien til ham.

Dette gjør du ikke online
Det er mye du kan gjøre online, men å gjøre det slutt med kjæresten er ikke en av de tingene. Vær tøff nok til å møte han ansikt-til-ansikt.

Ikke bruk falske unnskyldninger
Du bør kanskje ikke fortelle ham rett ut at du synes han er kjedelig, usjarmerende eller lukter vondt, men unngå å komme med falske unnskyldninger. Da er det bedre å pynte litt på sannheten. Både du og han vil føle dere dumme om sannheten om bruddet kom frem og du har vært uærlig.

Bli kort
Om dere ikke har vært sammen i flere år bør det ikke ta mer enn 30 minutter å si hva du føler og hvorfor du gjør det slutt med han. Det siste du ønsker er at han skal analysere hvert ord du har sagt. Ta evt. en oppfølgingsprat når dere begge har fått tenkt litt.

Unngå drama
En mann som har fått sine følelser skadet kan handle truende. Gjør hva du kan for ikke å gjøre situasjonen verre. La han rope til deg og si det han vil – deretter forlat han.

Allier deg med en venn
Å gjøre det slutt med noen kan være ganske påkjennende og det er lett å søke til din ekskjæreste etter et brudd. Kontakt han derfor ikke og unngå telefonsamtaler rett etter bruddet. Allier deg heller med vennene dine og sørg for at du har mye å gjøre.

På jakt etter en kjæreste? Finn din perfekte match her.

(Kilde: HappenMagazine)

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis