(Spillmagasinet): Karima Adebibe er halvt marokkansk, en fjerdedel irsk og en fjerdedel gresk, og har jobben som Lara Croft i den virkelig verden.

Den smellvakre 21-åringen ble kjent for gamere da Lara Croft gjenoppstod i spillet «Tomb Raider: Legend» i 2006.

Intervju:Møt nerdenes våte drøm

Spillmagasinet traff henne i Oslo før lanseringen av spillet, og det tok ikke lang tid før vi diskuterte Lara Crofts karakteristiske utseende og minimale bekledning - en drakt Adebibe selv trives godt i.

- Det er ikke noe tvil om at Lara er en sexy spillfigur. Hun har en fantastisk kropp, og fantastiske bryster, sier modellen.

Da Adebibe vokste opp, syntes hun Lara var utrolig og ville være som henne, Hun var faktisk ganske sjalu, og syntes hun kledde seg fornuftig.

- Jeg synes klærne hennes passer til det hun gjør. I det nye spillet reiser hun til steder som Bolivia og Peru og der hadde du ikke brukt jakke, skjerf, store bukser og pelskledde støvler - det er rett og slett for varmt, mener Adebibe.

Vi har fått tak i en serie bilder som ble tatt i forbindeles med lanseringen av DS-versjonen av «Tomb Raider: Legend», og de kan vi naturligvis ikke holde for oss selv.

Sjekk Karima Adebibes sexy bilder i karusellen under.