Gå til sidens hovedinnhold

Slik jukser stjernene

De blir stadig mer retusjert.

(SIDE2): Makeup, styling, photoshop og retusjering kan gjøre underverker for stjernene. Se bare på bildene her.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Debatt
Journalist-Norge har skapt en ny debatt rundt magasinet Elles nakenoppslag denne måneden. De norske kjendisene Maria Haukaas Storeng, Synnøve Skarbø, Anette Stai, Mona Grudt og Pernille Holmboe kaster klærne, og snakker ut om forholdet til egen kropp. Andre motemagasiner og redaktører reagerer nå på at Elle kun har valgt ut perfekte jenter til sin reportasje.

Redaksjonen i Woman har på bakgrunn av Elle-debatten selv testet «nakenhet», og utfordrer nå sin egen bluferdighet. Konstituert sjefredaktør Karoline Sandborg har strippet på String Show Bar i Oslo, journalist Camilla Lindgren har stått aktmodell og moteredaktør Karoline Hestnes kastet klærne på nudiststrand. Se bildene her.

Fra kjedelig til perfekt
Men trodde du virkelig at kjendisene var så vakre i virkeligheten? Et godt lag med sminke, en perfekt styling, photoshopet bilder og retusjering er alt som skal til for å få et perfekt resultat. Se bare på bildet over at Britney Spears. Popstjernen bryr seg lite om håret til hverdags, men setter det helst opp i den kjente Britney-palmen. Sminke er heller i ikke så viktig, så lenge man kan ty til et par store solbriller.

Men hva med bildet i Britneys nyeste kampanje for Candie's? Hun ser vakrere ut en noensinne. Det er selvfølgelig lagt mye arbeid bak dette bildet, både av makeup, hårstyling og kanskje også en del retusjering i photoshop?

Blek
Lindsay Lohan er også mye photoshopet på dette tilsynelatende perfekte bildet. Hudet er helt blek, og uten en eneste fregne. Den utagerende skuespilleren ser perfekt ut på bilder, men på paparazzibilder... ikke alltid like perfekt.

Tynnere?
Scarlett Johansson er trolig lett å retusjere, siden hun har et nesten perfekt utseende fra før av. Vi ser sjelden bilder av skuespilleren som ikke er perfekte, også til hverdags. Men den populære stjernen er kjent for sin formfulle kropp, noe som trolig ikke alltid vises i reklamekampanjer. Vi mistenker at hun av og til blir retusjert til det tynnere, til tross for at hun selv er storfornøyd med sine runde former.

Kommentarer til denne saken