Gå til sidens hovedinnhold

Slik lurer du en kvinne

Er du en mann som trenger noen nye unnskyldninger, eller er du en kvinne som tror kjæresten din slo til med en hvit løgn for å få se fotball med gutta? Her er noen tips.

(SIDE2): «Ser jeg tykk ut i dette?» er et typisk spørsmål som før eller siden dukker opp i et forhold. AskMen har samlet de ti mest vanlige unnskyldningene menn bruker.

1. «Du ser bra ut uansett»
Du vil selvsagt ikke være ondsinnet og påstå at kjæresten ser bra ut i noe som er fullstendig latterlig. Men for å unngå å vente en halvtime til kan det for eksempel være greit å komme med slike komplimenter for å øke selvtilliten hennes.

2. «Jeg så bare på hvilken tøs hun var»
Det er ikke spesielt lurt å sjekke ut andre jenter når du er sammen med kjæresten, men har du gått i fella er det greit med en hvit løgn i bakhånd. Så når du ikke lenger klarer å kjempe mot naturlige instinkt har du noe å si.

3. «Jeg trenger ikke Valentines Day for å vite hvor viktig du er»
Det er ikke lett å holde styr på bursdager, jubileum og spesielle dager. Så neste gang du glemmer sier du at du er imot kommersialiseringen av disse dagene og helst vil feire på din egen måte.

4. «Jeg ville ikke vekke deg!»
Kommer du for sent hjem etter en kveld ute og har glemt å ringe henne kan det godt føre til soving på sofaen. Derfor må du få det til å høres ut som om du hadde hennes velvære i tankene, og det er vel litt sant at du ikke ville at hun skulle være våken da du kom hjem.

5. «Jeg er bare veldig kresen»
Hvis du rett og slett ikke takler den rare substansen hun har produsert og kalt «middag» kan du skylde på en sensitiv mage og kresen smak. Det beste er så å foreslå et matkurs sammen, så slipper du å lide deg gjennom nok et måltid med kokte svinekoteletter.

6. «Jeg ville ikke gi deg noe du ikke ville ha»
Hvis du frykter fulle kjøpesentre og lange køer, spesielt når du ikke aner hva du skal gi henne, kan du heller ta henne med på shopping så hun selv kan velge ut noe. Husk likevel at hun antakelig kommer til å straffe deg og kjøpe noe som er tre ganger dyrere enn det du hadde tenkt.

7. «Det var ikke min feil. _______ holdt meg igjen»
Det er veldig vanlig at venner og kjærester ikke alltid kommer overens, så du kan like gjerne utnytte kameratens upopularitet. Men du må være forsiktig så du ikke får fyren utestengt fra fester og sosiale samlinger. Eventuelt kan du finne på en ny fyr som kan ta skylda, helt til du ikke får lov til å være sammen med ham lenger.

8. «________ ble nettopp dumpa»
Du kan også utnytte de hun faktisk liker, ved å framstå som en sympatisk og god venn for en som trenger støtte. Ikke bare kommer du deg unna, men du får kanskje ekstrapoeng for å være en god kar.

9. «Jeg er ikke så interessert i pupper»
Kvinner er veldig bevisste på sin egen og andres kropper. Så for å unngå at neste helgetur blir til plastikk-kirurgen bør du neste gang dere er i nærvær av et enormt par bryster i en trang og utringet topp gjøre et nummer ut av hvor lite takfullt du syntes det er og slå fast at ekte skjønnhet kommer innenfra. Prøv ikke å le.

10. «Jeg må jobbe»
Hun vil ikke stå i veien for din suksess, og for å unngå å måtte gjøre ting du absolutt ikke vil kan du skylde på din enorme arbeidsmoral. Men, som ved alle andre unnskyldninger, hvis du bruker den for ofte kan hun føle seg ignorert og nedprioritert.

Les mer her

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka