Gå til sidens hovedinnhold

Slik tenner du partneren din

For at dere begge skal oppleve sann tilfredsstillelse er det viktig at dere tar tid til å «varme hverandre opp». Et godt forspill er viktig for den innledende opphisselsen og for å forbedre partnerens respons. Vi gir deg teknikkene!

Forspillsteknikkene
Samleiet bør, i likhet med orgasmen og ejakulasjonen, aldri tvinges frem. Hvis det skal være en virkelig tilfredsstillende og frigjørende opplevelse, er det viktig at begge partenes sinnsstemninger og fysiske natur er i harmoni med hverandre. Et mildt forspill gjør at dere vil oppnå dette.

Et godt forspill er ikke minst viktig for kvinnen, som vanligvis bruker lengre tid på å nå kokepunktet enn menn. Hvis mannen har vansker med å tilfredsstille kvinnen, vil følgende forspillsteknikker være til hjelp for partnerens respons:

Opphisselse av kvinnen
Begynn med å stryke henne varsomt og kjærlig over håret og hodet. Arbeid deg så nedover. Kyss, slikk og pust forsiktig på og rundt øynene, videre til kinnene, munnen, ørene, halsen, skuldrene og brystene. Brystenes og brystvortenes førlsomhet varierer fra kvinne til kvinne, men forsiktig kyssing, suging og kjæling med brystene kan virke sterkt opphissende på en del kvinner, og få sekretene i skjeden til å begynne å strømme.

Bruk tungespissen til å sirkle rundt brystvorten som i en stadig snevrere spiral. Deretter kysser, slikker og kjæler du med magen hennes, kysser og masserer føttene, og arbeider deg oppover langs begge bena til genitaliene. Stimuler klitoris og vulva med både munnen og hånden, men vær oppmerksom på partnerens reaksjoner da enkelte kvinner ikke liker stimulering med hånden.

Vær oppfinnsom, og bruk ulike deler av din egen kropp til å massere, kjæle og klappe kroppen til din elskerinne. Du kan f.eks. overrasske henne med å kjæle hendene hennes med munnen og tungen og fingrene i en form for sikker munnsex. Kvinnen vil ofte indikere hvor hun ønsker å bli tatt på ved at hun fører hånden sin eller retter blikket mot de mest sensitive områdene på kroppen. Se nøye på henne, og kyss eller ta på disse områdene - du vil forstå det om du gjør det riktig.

Dette forspillet bør vare i minst 20 minutter og har kraft i seg til å bringe kvinnen til orgasmens fjerde nivå.

Kvinnens erogene soner
Kvinnens orgasme

Opphisselse av mannen
Mange menn synes at forsiktig kjæling, slikking og suging på pungen og testiklene innebærer sterk nytelse. Men kvinnen bør være forsiktig og oppmerksom på partnerens respons når hun gjør dette. Enkelte menn kan synes det er ubehagelig å bli tatt på testiklene, og det kan tenkes at du må gi partneren din tid til å utvikle den nødvendige tillit til deg før han vil at du skal ta på han og kjæle med han i dette området.

Nyt følelsen av total kroppskontroll og bruk forskjellige deler av kroppen din til å stimulere kroppen hans før du går i gang med penis. Måten du gjør dette på vil avhenge delvis av dine egne og din partners personlige preferanser, men det kan tenkes at du også må ta hensyn til hvor sensitiv og opphisset han er.

Ta et lett eller fast tak om penis i hele dets lengde, eller dann en sirkel med peke- og tommelfingeren og gi den et lett trykk ved roten. Fukt penishodet med spytt, og gni fingrene fjærlett frem og tilbake rundt det. Deretter holder du testiklene forsiktig i en hul hånd, og mens du holder penisen i et fast men varsomt grep, lar du hånden gli jevnt opp og ned langs skaftet, og forandrer rytme, hastighet og trykk etter den respons han gir.

Mannens 11 erogene soner
Menn & sex: Hva liker de?
Mannens orgasme

Gjensidig opphisselse
Under forspillet bytter dere på med å gi og ta imot nytelse og slutter ikke å ta på hverandre med hendene. La hendene bevege seg over partnerens kropp, og forsøk å ha kontakt fra hode til tær på så mange punkter som mulig. Ert og opphiss hverandre lekent ved å lede hverandre frem til stadig høyere spenningsnivåer før dere går i gang med kjønnsorganene.

Vær ikke for opptatt av teknikk; det viktigste er å skape og opprettholde opphisselsen. Hvis dere tenker for mye på hva dere gjør, vil det være til hinder for prosessen. Vi har alle i oss potensiale til å erkjenne vår orgasmiske natur, og for å oppdage din egen må du ganske enkelt slippe deg løs, slippe kontrollen og la deg oppsluke av sanseopplevelsen. Når du lar ditt tenkende sinn vike plass for intuisjonen og lar det ledes av den, vil kroppen ta over, og orgasmen blir til en opplevelse for hele kroppen.

Kyssing
Kyssing utgjør en vesentlig del av forspillet og bidrar til den rette stemningen og mottagelighet for elskov. Innenfor den tantriske tradisjon hevdes det at kvinnens overleppe står i forbindelse med ganen og klitoris, og at denne subtile nervekanalen er ekstra følsom. Suging og forsiktig biting i kvinnens overleppe kan være dypt erotisk og sensuelt.

Teknikker
Det er viktig å lære seg å kysse. Ulike teknikker, bevegelser og rytmer kan brukes på munnen og ulike kroppsdeler. Hemmeligheten med et godt kyss er å slappe av i ansikt og munn. Det gjør deg mer følsom og øker nytelsen av kontakt med partnerens munn og tunge. En spent munn vil skape et tomrom og dårlig kontakt med partnerens munn. Desto mindre tomrom det er i munnen din når du kysser, jo større vil din sensuelle og erotiske nytelse være.

Former for kyss
Dype, erotiske kyss regnes i mange orientalske kulturer for å være en svært intim del av elskovsakten:

Kyss med sterkt press Her gis underleppen et kraftig press med tungen.

Overleppekysset Mannen kysser kvinnen overleppe, mens hun kysser hans underleppe.

Omfattende kyss kalles det når en av partnerne bruker tungen til å berøre den andres tenner og gane.

Kroppsdeler som hevdes å være særlig velegnet for kyssing er pannen, øynene, kinnene, halsen, brystene, leppene, munnen, lårene, armene, navlen og penis.

Kilde: Guddommelig Sex, Hilt & Hansteen

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar