Gå til sidens hovedinnhold

Slik tilfredsstiller du din mann

Menn er kanskje ikke så vanskelige å tilfredsstille, men med disse tipsene vil du få mer selvtillit når du tar saken i egne hender.

(SIDE2:) Ved hjelp av noen få enkle tips kan du få mer selvtillit når det kommer til tilfredsstillelse av din partner. Her er 5 tips som Tracey Cox har laget for iVillage.com.

Velg riktig stilling
Istedenfor å plassere deg i stillinger som føles ukomfortable, velg den stillingen som føles bra og hvor du kan slappe av. Om dette betyr at du må klatre litt frem og tilbake, eller at du må be din partner flytte litt på seg så er det verdt bryet.

Se også:
Sjekketjenesten TV 2 Match
Side2s sex- og samlivsseksjon

Riktig smøring
Kvinner har innebygde smøresystemer, det har ikke menn. For å øke hans tilfredsstillelse kan det være en idé å ta frem fuktighetskrem eller et glidemiddel når du tilfredsstiller ham. Dette vil uten tvil gjøre ham glad.

Ta grep
En enkel regel er å si at kvinner bør behandles forsiktigere og menn bør behandles hardere.

Overstimulering
Om du kun tar i bruk hendene dine når du tilfredsstiller ham, kan han fort bli overstimulert. Bruk derfor tungen flittig og fokuser dine berøringer over flere steder på kroppen.

Øvelse gjør mester
Man kan lese side opp og side ned med tips om hvordan man blir en god elsker, men det er ofte slik det er med det meste: øvelse gjør mester.

Reklame

Husker du disse to idiotene?

Kommentarer til denne saken