Gå til sidens hovedinnhold

Slik unngår du å bli lurt

Menn vil jage deres sexbytte. Les hvorfor her.

(SIDE2): Har du som kvinne merket at mannen trekker seg unna, når du er mest interessert? Eller har du som mann totalt mistet interessen, når kvinnen henger over deg?

Det er i så fall helt normalt, ifølge Ekstra Bladet.

Han finner alltid en løsning
- Om han står i Afghanistans ørken eller sitter i verdens viktigste møte. Det har ingen betydning. Hvis han virkelig er interessert i deg, vil han alltid finne en måte å komme i kontakt med deg på. Og selv om du for lengst har kastet bh'en og tatt den på igjen, er det mannen som skal være jegeren i forholdet. Ikke kvinnene, mener sexolog Joan Ørting.

- Hvis ikke han har valgt deg, og ikke har følelsen av at han er jordens heldigste mann som har fått deg, står han med ett ben utenfor. Han glemmer gaver, misser Valentines dag og gir ikke komplimenter, legger han til.

Sexologen mener det da ikke hjelper om kvinnen forsøker å gjøre forholdet bedre.

- Stopp, hvis du kan merke at han ikke helt har valgt deg fra starten. Allerede etter tre uker vet han jo det han har behov for å vite - om du er den rette.

Hvem er mest på'n?
Ørtings oppskrift på hvordan du skal vite om han virkelig er keen, er ganske enkel.

- Hvem er mest på'n? Hvem ringer og sms'er først? Hvem finner små gaver og sørger for romantikken?

Det oppstår et mønster i begynnelsen, som er vanskelig å viske ut. Det kan holde på i flere år, men har han ikke valgt henne, fortsetter hun å hungre etter mer kjærlighet fra ham. Da begynner han å tvile, mener sexologen.

Les mer om sex her:

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien