Gå til sidens hovedinnhold

Slutt på flaksen

De som lagde denne lettvinte komedien trodde kanskje de hadde flaks da de fikk Lindsay Lohan til å spille hovedrollen.

Just My Luck – USA 2006. Regi: Donald Petrie. Med: Lindsay Lohan, Christopher Pine, Faizon Love, Missi Pyle og Samaire Armstrong.

Aldersgrense: Tillatt for alle.

Det er direkte flaut å iaktta to middelmådige skuespillere prøve seg på en sjarmløs komedie. Lindsay Lohan og Christopher Pine er til tider en lidelse å se på lerretet. Har vi flaks, forsvinner både filmen og skuespillerne fra vår bevissthet i løpet av kort tid.

Noen ekstra gode prestasjoner hadde gjort seg, siden handlingen i seg selv er ganske tynn og meningsløs. Her har vi en jente som konstant er heldig, mens en gutt bestandig har uflaks.

Så kysser de hverandre under en maskeradefest, og vips så er den heldige uheldig, mens uflaks er gjort om til flaks.

En spåkone har i forkant fortalt Ashley (Lindsay Lohan) at lykken vil snu, så den unge damen skjønner at kysset var avgjørende for at hun i etterkant av festen både mistet jobben og leiligheten. Nå begynner jakten på den maskerte kysser og all flaksen hun hadde. Et nytt kyss vil garantert reversere hendelsene.

All uflaksen er i dette tilfellet gjort om til dumskap, som igjen gjør selv den mest banale form for humor til dårlig underholdning. Dette er også en innholdsløs fortelling om fantasifigurer som i beste fall lever et liv gjennom tragisk kiosklitteratur eller til nød i såpeserier på tv.

«Just My Luck» virker så halvhjertet på alle plan. Skuespillerne virker lite engasjerte, fortellingen er verken romantisk eller morsom og hvem som er heldig er det ingen som riktig vet. Lykke til, om du skulle havne i en kinosal med denne filmen.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken