(SIDE2): Norske Kristine Sjulstok (24) er på forsiden av Playboy's Voluptuous Vixens magasin som finnes i butikkene nå. Dette er et av Playboys mange spesialblader, og betyr direkte oversatt «Playboy's vellystige revetisper».

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Fjerde norske
Kristine er den fjerde norske kvinnen som viser seg fram på en Playboy-forside. Den norske modellen Triana Iglesias var coverpike for Playboy's Lingerie magasin for to år siden.

Ellers bærer Lillian Müller den prestisjefylte tittelen Playmate of the Year 1976 og var Miss August 1975. Lillian er den mest publiserte Playmate noen sinne, og har vært å skue på Playboys forside hele åtte ganger. Også Liv Lindeland var Playmate og Miss Januar 1971, og var Playmate of the Year 1972.

Det gjenstår likevel å se om Kristine blir en Playmate.

Onkelens blogg
Kristine er niesen til MessTV-programleder Bjørn Sjulstok (40). Bjørns eldste bror Jan og kona Bente er begge norske, men flyttet til USA når Kristine bare var ni måneder gammel, skriver Haugesunds Avis.

Kristine skriver på onkelens blogg at hun for tiden befinner seg i Los Angeles, hvor hun nettopp har gjort en offisiell prøvefotografering som Playboy's Playmate.

I følge Playboy.com er Kristine 173 cm høy, veier 56 kilo og bruker størrelse 75 DD i BH.

Gjestfri
Kristine sier til nettstedet at hun drømmer om å bo og jobbe i solfylte California, hvor hun helst vil jobbe i «the hospitality industry», et bredt utrykk som inkluderer turistnæring som hotell, barer og restuaranter.

Les også: Rett fra sykesenga til TV-skjermen

Advokat
Kristine har også andre ambisjoner. I en kommentar hun skrev på sin onkels blogg på MessTVs blogg sier Vixen-modellen at hun ønsker å studere jus. Fra før har hun utdannelse innen engelsk litteratur fra kanadiske University of Victoria, skriver Haugesunds Avis.

Miss Hawaiian Tropics
Kristine fortalte avisen hvordan hun endte opp i Playboy:

- Jeg begynte som modell i Maxim Magazine. Deretter jobbet jeg med en fotograf jeg kjente med å lage forkjellige reklamebilder, badedraktkalender og glamourbilder.

- Så vant jeg Miss Hawaiien Tropics for mitt distrikt. Premien var blant annet en tur til Playboy Mansion. Det var en så fantastisk opplevelse at jeg bestemte meg for å toppe modellkarrieren min med komme i Playboy. Vi gjorde noen testbilder som falt i smak. Bilder av meg havnet i en rekke Playboymagasiner, fortalte hun avisen, og la til at modelljobben ikke er en heltidsjobb, men at hun i tillegg er med og driver en restuarant.

ER smart
Dersom noen skulle være i tvil om hvor oppegående Kristine er, kan hun forsikre om at hun er smart. På onkelens blogg skriver hun:

- Jeg har en universitetsutdannelse, og jeg planlegger å studere jus. Men hva er galt med å ha det litt moro nå som jeg er i 20-årene? Jeg ER en smart kvinne, og det at jeg bestemte meg for å posere i Playboy var nøye gjennomtenkt og jeg er helt sikker på at det var en riktig avgjørelse.

Bloggkorrespondanse
Svaret var en kommentar til Bjørns blogg, hvor han skrev at han sytes det var «merkelig at ei jente med college utdanning fra dyre privatskoler som The University of Victoria velger slikt 'yrke'».

Etter at Kristine skrev sitt tilsvar, kom Bjørn tilbake med denne meldingen (på engelsk):

- Hei Kiki, jeg tror du misforsto meg litt. Jeg vet definitivt at du er ei smart jente. (...) Det er derfor jeg ble litt forvirret over at en smart jente som deg velger å posere for Playboy. Det er et respektert magasin, men jeg var redd for at når du åpner nye dører og muligheter innen det feltet, så lukker det seg mange andre dører samtidig. Jeg håper virkelig at du vil bli spart for fordommer når du begynner å studere jus. Uansett vet du at jeg ønsker deg det beste uansett hva du velger å gjøre i livet. Klemmer fra onkel «Børna» og resten av oss i kalde dritt-, skattehelvete Norge.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!