Gå til sidens hovedinnhold

Tre forskjellige fokus

Hva fokuser stjernene på, øyne, lepper eller hud? Tre stjerner viser deg vei.

(SIDE2): Hvordan sminker stjernene seg akkurat nå? Jennifer Lopez legger fokus på sotete øyne, Nicole Kidman spiller som alltid på det naturlige og Mischa Barton viser seg gjerne frem med knallrøde lepper. Stjel tipsene her.

LES OGSÅ:Slik blir vi lekre til julebordet

Nicole Kidman - naturlig porselenshud
For den etablerte skuespilleren er det huden som står i fokus når det kommer til makeup. Nicole Kidman elsker å kle seg i klassiske plagg, og det samme gjelder for makeup og hår. Stilen er stram, og hun har heller for lite enn for mye sminke. Vil du selv legge fokus på en vakker hud, tipser vi om løspudder fra i.d, glo minerals eller Isadora.

Jennifer Lopez - sotete øyne
Siden artisten og skuespilleren er så heldig å ha en solbrun hud, har hun også lov til å kline til med makeupen, og gjett om hun gjør. Jennifer Lopez elsker å sminke seg litt kraftig, men går likevel alltid for farger som passer sin hud. Hun elsker korall, og nettopp denne fargen har hun valgt på leppene, til sotete øyne. Bruk mørk øyeskygge, to lag med mascara og glem ikke sort kajal på våtkanten.

Mischa Barton - røde lepper
Det mest sexy denne sesongen er røde lepper, og skuespilleren og stilikonet Mischa Barton følger selvfølgelig alle trender. Med knallrøde lepper toner Mischa ned sminken ellers. Sotete øyne til knallrøde lepper er i hvert fall fy. Husk beskjeden makeup ellers til røde lepper.

Les mer om mote her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!