Gå til sidens hovedinnhold

Ja, dette er mulig

Ser ut som en annen person med og uten sminke. Men hva er egentlig det peneste?

(SIDE2): De aller fleste jenter vet hvor stor forskjell et par strøk mascara og litt lipgloss kan gjøre. Men dette bildet et beviset på at man faktisk kan bli seende ut som en helt annen person ved hjelp av sminke.

Drastiske endinger
Bildet er tatt av Reddit-brukeren Minner83 for et par måneder siden, men har siden fått mer og mer oppmerksomhet og har blitt delt av flere tusen.

I Korea er dette med å legge ut bilder hvor halve ansiktet er sminket en del av en internettrend som går under navnet «ulzzang». Ulzzang kan best oversettes til «det beste ansiktet».

Her legger de ut før og etter bilder for å vise de dramatiske, og ofte dukkeaktige, transformasjonene før og etter sminke.

Vil ha store øyne
I tillegg til å bruke sminke bruker også noen forstørrende linser, og noen limer til og med opp øyenlokkene sine for å gjøre øynene større.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Mange synes bildene er både kreative og vakre, mens andre mener dette er et bevis på at mange østlige kvinner heller forsøker å etterligne de vestlige skjønnhetsstandarder istedenfor å fremheve sine egne karakteristiske trekk.

- Det er viktig at vi minner oss selv på at det sminkede resultatet ikke nødvendigvis er det beste eller peneste. Den høyre siden av ansiktet viser en kvinne med en flott benstruktur, glødende hud og snille øyne, skriver Grace Gold fra Makeup.

- De to sidene av ansiktet symboliserer kvinners to sider. Vi er alltid vakre og alltid gudinner, uansett om vi er det fra naturens side eller takket være kosmetikk.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken