(SIDE2): Celina Midelfart er minst like kjent for sine romanser med rike og berømte menn som for sin suksess innenfor forretningslivet.

Blant mennene hun har hatt forhold til, finner man ingen ringere enn eiendomsmagnaten Donald Trump, kronprins Haakon, milliardær Kjell Inge Røkke, Rema-arving Ole Robert Reitan - og hotellkongen Petter Stordalen.

I tillegg ble hun koblet til verdensstjernen Robbie Williams (!) etter et svært sent nachspiel på Grand Hotel i Oslo ...

  • Se bildespesial av alle Celinas menn nederst i artikkelen

- Feil fokus på Celina
I en ny TV 2-dokumentar letter Stordalen litt på sløret om personen Celina. De to hadde et kort, men intenst forhold etter bruddet med Røkke i 2001.

Stordalen var nyseparert da de to møttes, og det ble spekulert i om forholdet til Celina var årsaken til at hotellkongen gikk fra kona.

I dokumentaren forteller Petter Stordalen at «fokuset på Celina er blitt helt feil»:

- Det handler mer om hvordan hun ser ut og hva hun har på seg, enn det hun sier. Og det kommer mye bra og gjennomtenkte ting fra henne. Hun er en reflektert 30-åring, sier han.

- Gøyal jente
Samtidig avslører han at Celina er ei tøff dame - både i forretningslivet og privat.

«Min mor er nesten mer glad i dyr enn mennesker»

Celina Midelfart

- Hun har nesten en sånn tysk disiplin i forhandlinger. Og til tider er hun nesten plagsomt nøyaktig, smiler han.

Forholdet mellom Petter Stordalen og Celina Midelfart utviklet seg etterhvert til å bli mer vennskap enn kjærlighetsforhold.

- Det man ser etter hvert som man blir kjent med henne, er at hun er en meget humoristisk, sporty og gøyal jente med fantastisk humør, fortsetter han.

Stor sorg da faren døde
Dokumentaren «Hele historien», som sendes på TV 2 Zebra i kveld, tar også for seg Celinas forhold til foreldrene. Om moren sin skal Celina ha sagt at «min mor [...] er nesten mer glad i dyr enn mennesker».

«Hun er en meget humoristisk, sporty og gøyal jente»

Petter Stordalen

Den suksessrike foretningskvinnen overtok Midelfart-konsernet etter at faren Finn Erik Midelfart døde av kreft i 1995. Celina tok dødsfallet svært tungt, noe også Stordalen bekrefter.

- Hun husker faren sin som om det var i går. Hvis du prater med Celina om faren hennes, så er det et levende bilde som blir presentert, sier Stordalen i TV 2-dokumentaren.

I tillegg til Stordalen, er Trygve Hegnar og Dorthe Skappel blitt intervjuet i dokumentaren.

Celina Midelfart ønsker ikke å kommentere dokumentaren eller innholdet i den overfor side2.

  • «Hele historien» sendes på TV 2 Zebra i kveld klokken 21.15