Gå til sidens hovedinnhold

Snakket om kreften for første gang

- Jeg fikk et svar om at jeg faktisk hadde kreft på et bestemt sted.

Tirsdag var milliardær og Kapital-redaktør, Trygve Hegnar, gjest hos «Else» på TV 2. Der snakket han for første gang i offentligheten om at han tidligere har hatt kreft.

- Jeg foretok en test for kreft. En ganske omfattende sak, som heter PET-scan, fordi jeg syntes det var skummelt med mange venner og sånn. Jeg fikk et svar om at jeg faktisk hadde kreft på et bestemt sted, fortalte Hegnar til talkshowvertinnen, Else Kåss Furuseth.

Dermed bar det rett på sykehus for å operere. Heldigvis ble kreften oppdaget i tide.

- Jeg fikk operert det umiddelbart. Så det kan ha noe for seg å teste seg. Så jeg har faktisk tatt en sånn test som var viktig i mitt liv, og ble operert ganske fort. Jeg har ikke snakket om dette før.

Avsløringen kom i forbindelse med en spøk som Else Kåss Furuseth hadde planlagt på forhånd. Temaet var flauhet, og hun snakket med en av de andre gjestene, komikeren Harald Eia, om hvor grensen hans går for flauhet på TV. Poenget til Eia var at han sjelden eller aldri har blitt noe særlig flau på skjermen.

Far som 50-åring

Som vi vet har han tidligere gjort seg bemerket med den velkjente «skrukken» fra «Åpen Post». Tidligere i år tisset han på seg foran publikum og tv-kameraer under innspillingen av «Brille» på TV Norge.

Det han kanskje ikke var klar over, var at en lege stod klar til å utføre en prostatasjekk på scenen. Eia tok utfordringen på strak arm. Heldigvis så det ut til at alt stod bra til med prostataen til komikeren.

Hegnar avslørte ikke hvilken type kreft han hadde fått, eller når han oppdaget sykdommen.

Et av de andre temaene var familieliv, og Hegnar snakket ut som sitt forhold til barna, som han fikk ganske sent i livet. Finansmannen ble pappa for første gang da han var 50 år, og har i dag to barn, på 18 og 20 år.

Hegnar fortalte at han har vært en ganske god far som har hatt god tid til barna sine, tross en hektisk yrkeshverdag med 6 lederartikler i uken, pluss en milliardformue å holde styr på.

- Dårlig samlivspartner

- Jeg var sammen med barna mine hele tiden og gjorde det de skulle gjøre, enten det var idretten eller lekser eller hva som helst. Siden de kom så sent, så var jeg en eldre mann og gjorde det jeg skulle, tror jeg, håper jeg, sa han. De har ihvertfall tedd seg skikkelig siden.

Hvordan har du vært som kjæreste da? spurte Else.

- Som samlivspartner er jeg dårlig. Jeg har jobbet syv dager i uken. Jeg tror jeg er en dårlig partner.

I programmet benyttet Else anledningen til å grave litt i livet hans som milliardær. Ifølge hans eget blad, Kapital, har han en formue på 1,9 milliard kroner. Hegnar understreket at han var en fornuftig økonom, at han både plukket opp kronestykker på gaten og pantet flasker.

Biler og båter

Dessverre for formuen, så har han også en interesse for gamle biler. Han har 11-12 i slaget.

- De fleste er veteranbiler som jeg har et sted som jeg går og ser på og klapper på.

- Men det er jo sløsing med penger det? sier Eia, med henvisning til Hegnars påstand om at han var en fornuftig og måteholden riking som ler av vennene som flyr businessklasse til Nice.

- Nei, de er veldig billige. Årsavgiften er på 200 kroner eller noe. Det er ingenting, slo han fast.

Det kom også fram at Hegnar er svært interessert i gamle båter. Han har 6-7 stykker, blant annet en gammel yacht fra 1927.

Reklame

Disse grillpakkene gir en fantastisk smak på maten

Kommentarer til denne saken