Gå til sidens hovedinnhold

Christian fikk Snapchat-tatovering i fylla - nå skal det dras damer

Sjekking

En ung danske har sammen med bestekompisen fått tatovert sin personlige QR-kode på Snapchat, slik at jentene kan legge ham til når som helst.

Det hadde vært helt krise hvis 19 år gamle Christian Bradsted står i en situasjon der en jente han møter på byen ikke kan legge ham til på Snapchat, skriver Metroxpress.

Derfor har han sammen med bestevennen fått tatovert sin personlige QR-kode på Snapchat, slik at jentene rett og slett kan scanne ham av på kroppen.

Ideen kom plutselig til de unge mennene forrige lørdag da de drakk øl og rødvin.

I tilfelle telefonen går tom for strøm

- Vi skulle på byen og drakk noe «modig-vann». Så forestilte vi oss scenarioet at telefonene våre gikk tom for strøm, slik at jenter ikke kunne scanne snapchatkodene våre, sier Bradsted, som kommer fra Frederikshavn.

Halvannen time senere får bestevennene foreviget de digitale scanningskodene på kroppene sine. Nesten.

- Jeg mangler én prikk på min. Det er en feil, men det kan jeg alltid få rettet opp på.

Feilen til tross har Christian Bradsted, som for tiden tar seg et sabbatsår etter videregående, angret på sin første tatovering.

-Da vi våknet opp lo vi bare av det. Den sitter rimelig uskyldig, sier han om tatoveringen som også symboliserer de unges tette vennskap.

Les også: Trodde du Snapchat-bildene dine var hemmelige for alltid? Der tok du feil

Vennene erter

Da alkoholen fra forrige helg hadde forlatt kroppen, gikk det opp for den Bradsted hvor overflødig tatoveringen er, da verken han eller kompisens tatoveringer virker i praksis.

De to spontane fyrene må derfor oppgi snapchatnavnene sine til interesserte jenter.

Det har også ført til at Christian Bradsted nå er blitt offer for vennenes mobbing.

-De synes det er dumt og morsomt. De sier at det hadde vært fett hvis tatoveringene kunne skannes, men nå er det bare dumt, ler han.

Fredrikshavneren forteller at sosiale medier er helt essensielt når det skal dras damer på byen.

-Alt foregår på Snapchat. Vi har laget en «rutine» der vi starter med å like en jentes Instagram-bilder for å skape oppmerksomhet, og så legger vi henne til på Snapchat. Det har virket, men forsøker vi 200 ganger, så går det bra ti av dem, sier single Bradsted.

Han håper Snapchat-tatoveringen funker neste fredag, når han skal ut på J-dag. Dagen i Danmark da årets julebrygg fra Tuborg lanseres.

Les også: Snapchat verdsettes til 60 milliarder kroner

Kommentarer til denne saken