Gå til sidens hovedinnhold

Sniktitt på Golden Goal

Johan Golden som en ung Hjallis, Uwe Rösler på spa og Oddvar Brå som brekker staven er noe av det du får se i den nye Golden Goal-sesongen som starter neste uke. Se bilder her.

(SIDE2:) Tirsdag 13. og onsdag 14. februar går startskuddet for den nye Golden Goal sesongen på TV 2 Zebra og TV 2. Sendetiden på Zebra vil fortsatt være tirsdager kl 22.25, mens duoen Golden/Elvestad har fått en helt ny sendetid på TV2: onsdager kl 20:30

Ung Hjallis
Golden Goal fortsetter med rekonstruksjoner av minnevedige idrettshendelser. Her vil du få se Johan som en ung Hjallis, Johan og Kent Johansen som hopper side om side i stor bakke, håndballjentene som gjenskaper bronsekampen fra 1986, og Lasse Kjus som kommer på pallen ved å kjøre slalom baklengs. Dessuten skal Oddvar Brå og Alexander Savjalov møtes igjen - 20 år etter - for å gjenskape den legendariske stavbrekkingen og kampen om stafettgull fra ski-VM i 1982.

Brann-trenere
Du vil også få se Johan og Henrik trene Brann, Atle Antonsen bokse mot Jon Øigarden, og Johan på spa med Viking-trener Uwe Rösler. Henrik får også testet hva han er god for i både kanarisk bryting, freestyle snowcross og reinkappkjøring. Dessuten forteller de deg hva som er best: hopp eller langrenn.

I sesongpremieren av Golden Goal får vi besøk av tidenes mestvinnende alpinist, Kjetil Andre Aamodt. Der skal de blant annet teste hva som skjer «Når man tryner i 100 km/timen: Hjelper det med hjelm? Særlig hvis man er alpinkledd melon?»

Reklame

NÅ: 60 % på kule badebukser