Gå til sidens hovedinnhold

Sniktitt på ukas filmer

Aksel Hennie i front av et norsk stjernelag, Julia Roberts i politisk trav med Tom Hanks og en forsvunnet liten pike. Se sniktitt på ukas premierer her.

(SIDE2:) Hele fem filmer har premiere denne uken, deriblant nok en norsk film. Debutanten Eva Sørhaug har fått med seg et stort stjerneoppbud for å lage mosaikkfilmen «Lønsj» - en film der flere historier blir utløst ved at Aksel Hennies rollefigur kortslutter hovedsikringen i kjelleren i en leiegård.

SE VIDEO AV LØNSJ

208458


SE ENDA FLERE EKSKLUSIVE KLIPP FRA LØNSJ

Feminin Hennie, ensom Ane

Ben Affleck har fått mye kritikk for enkelte rollevalg. Kritikerne var derfor nærmest slått til jorden når Affleck nå regidebuterer med en av fjorårets mest interessante og gode indiefilmer. «Gone Baby Gone» var også filmen han valgte å utsette i Storbritannia på grunn av en god del likhetstrekk med Maddie McCann-saken. Uansett så har han gjort rett i å hyre lillebror Casey Affleck i hovedrollen for dette lille, store dramaet.

SE VIDEO AV GONE BABY GONE

190514

Les mer: Her er Afflecks Maddie-film

Charlie Wilson var en rakkergutt og en playboy med sete i senatet på 1980-tallet i USA. Men han ble også den som sto for en av de største hemmlige operasjonene USA utførte i Afghanistan nærmest «helt alene». Wilsons personlighet gjorde at han klarte å alliere seg med de mest usannsynlige personer, som en sosietetsdame fra Texas. Tom Hanks spiller Charlie, mens Julia Roberts er den smarte, rike kvinnen.

SE VIDEO AV CHARLIE WILSON'S WAR

210484

SE MER:Hanks om å være playboy og agent

Det er ikke greit å være superglup og hormonell ung mann. Det får erfare Hal erfare i «Rocket Science» når skolens flotteste dame inviterer han med på debattlaget. Dette er en film i samme kategori som «Litt Miss Sunshine» - mye moro, litt trist og en god dæsj drama om mellommenneskelige forhold.

SE VIDEO AV ROCKET SCIENCE HER

210551

Astérix og Obelix kom plutselig til live i fransk film for noen år siden. Nå er de tilbake igjen. Denne gang konkurrerer de i Olympiske leker. Gerard Depardieu er Obelix nok en gang og styrkedrikken er den samme. Norsk tale.

SE VIDEO AV ASTERIX OG OBELIX OG DE OLYMPISKE LEKER

210501

Denne tirsdagens sniktitt avsluttes med en liten sniktitt på ukas store thrillerfilm - og ja den filmen der Reese Witherspoon møtte Jake Gyllenhaal. Han får, som CIA-analytiker Douglas Freeman ufrivillig kunnskap til et ytterst brutalt utført avhør av en egyptiskfødt ingeniør, gjort av hans egne. Ingeniøren er imidlertid vokst opp i USA der han har en gravid kone i Witherspoon. hun på sin side aner ikke hvor ektemannen er blitt av.

SE VIDEO AV ANTATT SKYLDIG HER

210544

HTML EMBED

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Nå er bestselgeren endelig på tilbud