Gå til sidens hovedinnhold

Sniktitt på ukas premierer

Jennifer Garner i fint actiondriv får konkurranse fra asiatisk kampsport i ukas filmpremierer. Se stor titt her.

(SIDE2:) Det blir dramatisk og actionfylt når den kinesiske mester Zhang Yimou inviterer til «Slaget om den forbudte by» på kino denne helgen.

Her står kvinne mot mann eller dronning mot keiser innenfor de adelige murer. Filmen fikk mye oppmerksomhet i Kina, ikke for sine fabelaktige actionscener, men fordi Gong Lis utringning var så dyp.

SE TRAILER TIL SLAGET OM DEN FORBUDTE BY

188845

En annen type kritikk er blitt rettet mot Peter Bergs «The Kingdom», som handler om en elitegruppe av agenter som blir sendt til Saudi-Arabia når en amerikansk avdeling på universitetet blir sprengt i luften. Alt man ikke vil se av amerikansk propaganda, kalte en anmelder filmen. Til helgen kan du dømme selv og se om du er enig.

SE TRAILER TIL THE KINGDOM

190628

Før Petter Næss skapte «Tatt av kvinnen», dro han til Sverige og laget «Hoppet». Filmen har fått mye skryt, men selv fortalte Næss at det var en smule strevsomt å instruere svensker på norsk. De synes nemlig norsk er et så «gulligt» språk..Men Næss fikk med seg Peter Stormare til svømmebassenget i «Tatt av kvinnen».

Les vårt intervju med Stormare:

Sjarmør i trange badebukser

SE TRAILER TIL HOPPET HER

193134

Alle drømmer om den nye verden, så også Salvatore, en fattig italiensk bonde, som lar seg lokke av historier om fantastiske avlinger og penger som vokser på trær, og bestemmer seg for å dra til USA med hele sin familie.

SE TRAILER TIL DEN NYE VERDEN

193135

Og mer action - denne gang på amerikansk indievis når det planlegges bankran i «The Lookout». Unge Chris ble på videregående skadet i en ulykke. Nå jobber han som vaktmester i en bank. Han blir kontaktet av noen riktig kule fyrer, men etter hvert forstår han at han selv blir utnyttet i sakens anledning.

Reklame

Badetøy og bikini: De største trendene i 2021