Gå til sidens hovedinnhold

Avslører enda mer

Har «Jersey Shore»-baben virkelig mer å by på?

(SIDE2): Den rappkjefta realitybaben Nicole Catherine Polizzi, bedre kjent som «Snooki», har rukket mye i sitt 23-årige liv.

Foruten å ha gjort seg bemerket i flere realityserier har hun gitt ut to bøker og her om dagen signerte hun sitt siste verk i New York.

Se flere bilder fra signeringen i bildekarusellen nederst i saken!

Nye avsløringer
Boken har fått navnet «Confessions of a Guidette» og skal visstnok avsløre deler av henne som aldri før har vært ute i offentligheten.

Man kan stille seg spørsmålet om det er noe med Snooki som fortsatt ikke har vært ute i offentligheten, spesielt med tanke på at hun har latt seg eksponere til de grader i diverse realityserier.

Hennes første bok, «A Shore Thing», er en roman som handler om kusinen Gia og Bella som tilbringer sommeren på Jersey strender for å feste og ha det moro.

Dette lyder kanskje kjent med tanke på at realityserien «Snooki» har bygd sitt navn gjennom opprinnelig ble spilt inn i nettopp Jersey Shore, samt det at fest og moro er hovedingrediensene i serien.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Spesiell oppførsel
«Jersey Shore» er den mye omtalte MTV-serien som følger en gjeng italienskamerikanere som bor sammen i et kollektiv.

Realityserien er blitt en seerhit for MTV, og vekker oppsikt med all kranglingen, festingen og dramaet mellom deltakerne.

Snooki ble født i Santiago i Chile, men ble adoptert bort til et italienskamerikansk par når hun var seks måneder gammel.

Jersey Shore er ikke første MTV-reality Snooki har vært med på, men det var først da hun stilte opp i denne skandaløse serien at hun oppnådde stjernestatus, spesielt etter at New York Times skrev at hun appellerte til folk på en merkelig måte gjennom sin noe spesielle oppførsel.

SE FLERE BILDER FRA BOKSIGNERINGEN HER:

4673

Reklame

Endelig på lager igjen: Ladekabelen som kutter strømmen selv

Kommentarer til denne saken