Gå til sidens hovedinnhold

Gravid Snooki takket ja

En ny sesong av «Jersey Shore» spilles inn i sommer.

(SIDE2): Mange ble overrasket da Jersey Shore-stjernen Nicole «Snooki» Polizzi annonserte at hun ventet barn med kjæresten Jionni LaValle.

Snooki er nemlig mest kjent for sin ville festing og brautende oppførsel - en livsstil den unge kjendisen nå sier hun har lagt bak seg.

- Jeg har andre prioriteringer nå. Jeg bryr meg ikke om hva andre tror. Så lenge jeg vet at jeg er klar og han er klar, skal Snooki ha uttalt ifølge Daily Mail.

Annonseringen om familieforøkelsen gjorde også sitt til at mange var av den oppfatning av at Snooki hadde utspilt sin rolle i «Jersey Shore». Nylig annonserte MTV imidlertid at den gravide realitystjernen vil være en del av casten nå som den sjette sesongen av realityserien spilles inn i Seaside Heights i sommer.

Ny rolle
Snookis rolle i serien vil imidlertid blir noe annerledes enn tidligere.

Mens den 24-årige brunetten har hatt som vane og drikke store mengder alkohol og lage mye drama må hun nå belage seg på å observere sine realityvenner fra sidelinjen mens den ville festingen pågår. Overgangen blir muligens ikke så stor som mange kanskje tror, da Snooki visstnok skal ha byttet ut noe av alkoholkonsumet med trening og grønn te i månedene før det ble kjent at hun var gravid.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Veltrent
Siden hun traff Jionni har hun nemlig brukt mye tid på treningsstudio, noe som ga seg utslag på Snookis kropp.

Ved flere andre anledninger på tampen av 2011 viste Snooki stolt frem sin lekre figur. Realitystjerne uttalte da at målet med treningen var å se ut som den gang hun var cheerleader på ungdomsskolen. Nå som realitystjernen er gravid må hun imidlertid belage seg på å gå opp noen kilo, og at den harde treningen må tilpasses den voksende magen.

Fuktig strandfest
Under innspillingen av forrige sesong, som fant sted sommeren 2011, måtte Snooki geleides hjem etter en fuktig dag på stranden – og det var da alkohol og ikke saltvann som hadde vært hovedingrediensen den solfylte dagen. Nå som Snooki er gravid vil det ikke bli mye alkohol på stjerner i tiden fremover.

Her i Norge har sesong fem av skandaleserien hadde premiere på MTV den 18. mars, men norske TV-seere må vente noen uker før man får se Snooki bli rasende på The Situation på grunn av ryktemakeriet hans.

HER SER DU ET KLIPP FRA EN AV DE FØRSTE EPISODENE AV SESONG FEM:

HTML EMBED
Reklame

Endelig på lager igjen: Ladekabelen som kutter strømmen selv

Kommentarer til denne saken