Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg hater puppene mine

Realitystjernen avslører at de har vokst den siste tiden.

(SIDE2): Det skal ha kommet som en overraskelse på både Nicole «Snooki» Pollizzi og resten av verden da hun avslørte at hun venter barn med kjæresten Jionni LaValle.

Nå som magen vokser har også resten av kroppen til den populære realitystjernen begynt å endre seg - noe 24-åringen ikke setter spesielt stor pris på.

- Jeg vil faktisk ha en stor mage nå, slik at jeg ikke har noe imot å spise brownies og pommes frites. Det eneste er at jeg har gått opp en cupstørrelse, jeg er en D-cup nå. Jeg hater puppene mine så mye, skal stjerne ha fortalt US Weekly.

Vil ikke amme babyen
At brystene vokser under en graviditet er helt normalt, men siden Snooki tidligere har uttalt at hun ikke planlegger å amme sin lille baby er det kanskje en sideeffekt hun skulle vært foruten.

- Alle vennene mine sier at jeg må ta meg et glass vin, men jeg nekter for jeg vil ikke være den personen som tar et glass vin og så kommer babyen ut med tre bein, skal hun ha uttalt på Good Morning America, ifølge NYDailyNews.com.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Har fått eget hus
Innspillingen av den sjette sesongen av «Jersey Shore» er i gang, men denne utgaven av skandaleserien vil bli noe annerledes enn tidligere. Siden Snooki er gravid har hun fått flytte i egen bolig, men hennes rede er bare et steinkast unna skandalehuset hvor resten av gjengen oppholder seg.

Det er naturlig at en vordende mor ønsker ro under sin graviditet, og ro er ikke akkurat et ord man forbinder med realityhuset i «Jersey Shore». Foruten ville fester og høyt alkoholkonsum har det både vært trekantsex og slåsskamper inne i huset - så Snooki gjorde nok lurt i å forlate sine realitykolleger til fordel for et noe mer stabilt rede.

Arrestert
Tidligere i sesongen ble Deena Nicole Cortese arrestert etter at hun ravet rundt i gatene i Seaside Heights, tydelig beruset.

Med både en tro gruppe skuelystne samt to politimenn til stede skal realitystjernen ha danset rundt i gatene midt på dagen, og mens publikum så ut til å sette pris på den spesielle underholdningen var ikke konstablene like fornøyd.

Politiet fikk til slutt nok, og arresterte henne. De to satte på henne håndjern og førte henne inn i en ventende bil før de kjørte henne til Seaside Heights politistasjon. Her skal hun ha blitt anholdt for uordentlig oppførsel, og en av konstablene som var på stedet skal ha uttalt at det hele ikke var en stor greie, men at de rett og slett ikke kunne godta oppførselen til den berusede kvinnen.

Reklame

Endelig på lager igjen: Ladekabelen som kutter strømmen selv

Kommentarer til denne saken