Gå til sidens hovedinnhold

Her blir Snooki voldelig

Snooki prøver seg på wrestling.

(SIDE2:) Nicole Polizzi, kjent som Snooki, i realityserien Jersey Shore på MTV viser nok en side av sitt temperament. Nylig gjestet hun fribrytershowet World Wrestling Entertainment (WWE), som er den største arrangøren av sportsunderholndnigen.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Elsker drama
«Jersey Shore» følger en gjeng italiensk-amerikanere som bor sammen i et kollektiv. I første sesong av serien var de smalet i Jersey, i sesong to befant de seg i Miami. I den nye sesongen som nå vises på MTV har de tilbakevendt til Jersey igjen.

Relityserien er blitt en seerhit for MTV, og vekker oppsikt med all kranglingen, festingen og dramaet mellom deltakerne.

Og Snooki viser nå at hun også kan bli hissig utenfor Jersey Shore-skjermen. 23-åringen gikk nylig i ringen mot blant andre wrestlingstjernen Vickie Guerrero (42). De to hisset hverandre opp med et par frekke kommentarer. Snooki sa blant annet at Guerrero må tidligere ha vært avbildet på en dobbeltside i Playboy fordi hele kroppen hennes neppe ville få plass på kun en side.

Wrestling-stjernen svarte med å uttrykke: «Du får aldri, aldri, røre meg igjen» - før hun entret wrestling-ringen klar til kamp.

Jersey Shore-baben hadde kledt seg i sorte støvletter og leopardgenser for anledningen. SplashNews skriver også at den lille kvinnen havnet i en annen angivelig slåsskamp mot en annen deltaker.

Her kan du se Snooki på WWE:

4139

Reklame

Endelig på lager igjen: Ladekabelen som kutter strømmen selv

Kommentarer til denne saken