Gå til sidens hovedinnhold

Klarte ikke å holde seg på beina

Snooki og resten av «Jersey Shore»-gjengen festet på stranden.

(SIDE2): Som vi har skrevet om mange ganger tidligere går det hardt for seg for ungdommene som er med i realityserien «Jersey Shore».

Den mye omtalte MTV-serien følger en gjeng italienskamerikanere som bor sammen i et kollektiv. Realityserien er blitt en seerhit for MTV, og vekker oppsikt med all kranglingen, festingen og dramaet mellom deltakerne.

Ustødig gange
Innspillingen av sesong fem begynte tidligere i år, og det betyr at det er duket for nye skandaler fra den høylytte gjengen.

Her om dagen gikk det litt galt for seg da Nicole Catherine Polizzi, bedre kjent som «Snooki», og de andre realityvennene var på stranden for å kose seg. Her festet de blant annet på Jenkinson Club.

Som de fleste vet skal man være forsiktig med inntak av alkohol i solen, men det er det lett å glemme når man har det gøy med vennene sine - noe det så ut som Snooki gjorde til gavns denne solfylte formiddagen.

Den rappkjefta italienskamerikaneren måtte nemlig støttes av sine venner for å greie å holde seg på bena, og det er all grunn til å tro at det er alkoholen, eller mangelen på mer dehydrerende veske, som gjorde henne så ustødig.

På et tidspunkt ble hun også båret et stykke bortover stranden, men vennene fant fort ut at det var lettere å geleide henne istedenfor.

Så ille var det at politiet måtte komme til unnsetning for å få 23-åringen inn i en ventende taxi, som forhåpentligvis kjørte henne til huset hvor «Jersey Shore»-gjengen oppholder seg under realityinnspillingen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Naturlig nok tiltrakk Snooki seg mye oppmerksomhet da hun ble observert hånd i hånd med sine to venner. Hun prøvde så godt hun kunne å skjule ansiktet, men det hjalp lite.

Vennene prøvde samtidig å tilby Snooki vann, og vi kan bare håpe på at hun takket ja til tilbudet.

Miniskjørt
Hele seansen ble ytterligere komisk av at Snooki som vanlig hadde på seg minimal bekledning.

For dem som følger med på MTV-serien vet man at Snooki kler seg ganske spesielt. Minishortser, gjerne iblandet 80-tallsinnspirerte dansetopper og detaljer med dyreprint er noen av hennes sommerfavorittene.

Det er ikke alltid denne sammensetningen gir et vellykket resultat, men det positive er at hun ikke skiller seg så mye ut i mengden da de «Jersey Shore»-kollegaene også har lagt seg litt på samme stilnivå.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Da Snooki ble observert i ustødig gange på stranden hadde hun i kjent stil ikledt seg et kort skjørt, og en tilsvarende topp i miniutgave.

Det lille skjørtet var i kamuflasjemønster, mens toppen, som for anledningen hadde sklidd ned på magen, var rød med hvite prikker. På bena hadde jenta et par sølvfargede sko med kilehæl.

(Artikkelen ofrtsetter under bildet)

Stjernestatus
Snooki ble født i Santiago i Chile, men ble adoptert bort til et italienskamerikansk par når hun var seks måneder gammel.

Jersey Shore er ikke første MTV-reality Snooki har vært med på, men det var først da hun stilte opp i denne skandaløse serien at hun oppnådde stjernestatus, spesielt etter at New York Times skrev at hun appellerte til folk på en merkelig måte gjennom sin noe spesielle oppførsel.

SE FLERE BILDER FRA STRANDUTFLUKTEN HER:

4393

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken