(SIDE2): Noen ganger er ikke «kjendisfester» spesielt stas, men Snoop Doggs aften på utestedet Cosmo i Oslo ble en fuktig fulltreffer.

Etter å ha levert en gedigen konsert på meget utsolgte Sentrum, sammen med Daz og Kurupt fra gruppen Tha Dogg Pound, dro den kontroversielle rapstjernen rett til den store klubben, hvor de norske artistene Stella Mwangi og Samsaya ventet på scenen.

Da sistnevnte fremførte sin hitsingel «Change» og nye låter fra sitt kommende album, kom plutselig Snoop slentrende og glisende fra den godt bevoktede VIP-avdelingen og opp på scenen. Superstjernen ba om en mikrofon og sang med Samsaya.

Se festbildene av Samsaya og Snoop Dogg!

I sofakroken
Samsaya debuterte nylig på 2. plass på VG-lista med sin første utgivelse på fire år, og dagen før Snoop-kvelden fortalte hun Side2 at hun håpet å få noen ord med superstjernen.

- Jeg tror jeg får snakke med ham, da må jeg si noe vettugt, sa hun og lo. Ønsket gikk altså i oppfyllelse, og hun ble observert i sofakroken med Snoop hele kvelden, mens CD-er og kontaktinformasjon ble utvekslet.

BAKGRUNN: Snoop på Oslo-fest

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!