Gå til sidens hovedinnhold

Ting som er digg om vinteren

Noen lengter etter sommeren, mens andre nyter vinteren for fullt. BiipMag gir deg noen tips til hvordan du kan gjøre vinteren litt koseligere.

(BIIPMAG): Her er noen tips for kalde vinterdager:

Hold senga
Om vinteren kan du bli i senga med god samvittighet, for eksempel på en søndag. Sett gjerne av en hel formiddag i senga til å lese blader, spise frokost eller bare høre på musikk. Kjempedigg, både med og uten kjæreste.

Hva synes du er digg å gjøre om vinteren? Kommentér nederst i artikkelen!

Filmkveld med gjengen
Inviter gode venner og be alle ta med seg en film hver. Et alternativ kan være å invitere alle til pysjparty hvor alle overnatter. Finn fram den varme og deilige vinterpysjen og snurr film!

Tid for lue
Når kuldegradene kommer snikende er det digg å dra på seg en lue så slipper man å tenke på sveisen før du går ut. Okey, så får du luesveis etterpå, men det er likt for alle. Og da har du dessuten noe å skylde på. Ikke minst er det sporty å ikke være så opptatt av å være perfekt på håret hele tida.

Noe varmt i koppen
Ingenting er så digg som noe varmt å drikke en deilig vinterdag. Kakao, te eller solbærtoddy er alle gode forslag enten du har det med i tursekken eller koser deg med det inne.

Alt på et brett
Er du av den sporty typen finnes det også mange vinteraktiviteter som inneholder brett. Både snøbrett, også kalt snowboard, og akebrett. Begge deler kan være like gøy, men sistnevnte krever kanskje ikke like god balanseevne.

Flammende peiskos
For å holde varmen lønner det seg å få full fyr på peisen. Sett deg i godstolen foran den med en god bok eller et pledd. Eller ta deg tid til bare å stirre dypt inn i flammene, høre det knitre og finne roen.

Stå på skøyter
En annen morsom vinteraktivitet er å stå på skøyter. Grunnen er at det ikke gjør noenting om du ikke kan det fra før og hvis du er litt sjanglete er det bare sjarmerende for alle andre å se på. Det gjelder å ikke ta seg selv så høytidelig og husk: Øvelse gjør mester!

Lag god mat
Å lage mat, for eksempel sammen med gode venner, kan være en trivelig innendørskativitet. Det er også ekstra hyggelig når det blir mørkt ute og du kan tenne stearinlys overalt. Prøv dere på oppskrifter dere aldri har prøvd før, for eksempel tapas eller gourmetmat. Lykke til!

Mindre kliss
Selv om du kanskje drømmer om sol og sommer i de mørke vintermånedene kan du jo trøste deg med at du tross alt slipper alt mas om solkrem hver dag. Du slipper å smøre deg inn i klissete solkrem fra topp til tå, men likevel er det viktig å beskytte ansiktet i sterk vintersol.

Spill deg glad
Spill er langt fra kjedelig og kan muntre deg opp på triste vinterdager. Det finnes uendelig mange spill å velge mellom. Alt fra quiz som skjerper hjernen til mimespill eller det velkjente nøtt eller sannhet. Med litt alkohol ved siden av henger nok sannheten litt løsere også.

Nyt et duftbad
Fyll opp badekaret med varmt vann og hell i aromaolje og roseblader og nyt det avslappende duftbadet så lenge du orker.

Siste fra biipMag: Gå til forsiden her.

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg