Gå til sidens hovedinnhold

Prinsesse Sofia kuppet bryllupsmiddagen med egen tale og sang

Første gang bruden har holdt en tale i et kongelig bryllup.

(SIDE2): I går giftet Prinsesse Sofia seg med Prins Carl Philip i Slottskyrkan i Stockholm.

En noe nervøs prins ventet på sin Sofia, og da han fikk se henne ble han tydelig rørt. Om prinsesse Sofia var rørt, så det i alle fall ut til å ha gått over innen bryllupsmiddagen fant sted på Vita Havet på det svenske slottet.

Der kuppet hun nemlig bryllupsmiddagen, til ektemannens store overraskelse, og fremførte både en tale og en egenskrevet sang til prinsen.

Les også: Her er kysset alle har ventet på

Går sin egen vei

Etter at kongen, Sofias egen far og prinsen hadde holdt tale, tok prinsessen selv til ordet, til gjestenes store overraskelse. Ingen tidligere brud i svenske kongelige bryllup har holdt sin egen tale.

- Akkurat som min pappa sa tidligere i kveld, har jeg alltid gått min egen vei. Det har vært så mange fine taler her i kveld, så jeg vil gjøre noe hyggelig for min mann, sa hun.

Deretter fortalte prinsessen at hun hadde skrevet ned noen ord til ham, og at noen venner av henne nå skulle fremføre den i form av sang.

- Jeg elsker deg, sa prinsessen.

Det var sangerinnnen Molly Sandén som fremførte den romantiske låten, hvor det blant annet ble sunget «Til mitt siste åndedrag skal jeg elske deg, med alt jeg har».

Hylles for talen

Prins Carl Philip og Prinsesse Sofia har møtt mye motgang i løpet av tiden som par. Sofias fortid som glamourmodell og deltaker i realityprogrammet «Paradise Hotel» ble ikke tatt godt imot i kongehuset.

I løpet av talen Carl Philip holdt, snakker han blant annet om alle hindringene de måtte overkomme, og hvor glad han er for at han til slutt valgte henne. Nå hylles prinsen av eksperter for talen sin.

- Vi valgte ikke den vanskelige veien, den valgte oss. Hver gang vi prøvde å være fra hverandre, ble hjertet mitt tungt. Til slutt valgte vi rett, sa prinsen til sin kone.

Prinsen takket kongefamilien for at de har tatt imot Sofia med åpne armer, og han takket svigerfamilien sin for at de tok imot ham. Han fortalte også om den nu timer lange kjøreturen de hadde for å nå frem til svigerfaren og be om Sofias hånd.

- Elskede Sofia, i dag begynner en ny vei, Jeg vet ikke hva som venter oss i fremtiden, men med din kjærlighet kan jeg ta imot alle utfordringer som kommer. Du er mitt forbilde. Sofia, du er best. Jeg elsker deg, sa prinsen før alle gjestene reiste seg fra stolene og ga ham stående applaus.

Reklame

Comfyballs tømmer lageret: Halv pris på alle boksere

Kommentarer til denne saken