Gå til sidens hovedinnhold

Søker norsk drømmepike

For halvannet år siden møtte svenske Tim Nilsson sitt livs store kjærlighet på Lanzarote. Nå ber han Spray-brukerne om hjelp til å finne henne igjen.

Tim er i dag 17 år og fortsatt hodestups forelsket i en norsk jente han møtte på Lanzarote mars 2002.

Stupforelsket
- Jeg var på ferie sammen med mine foreldre og lillesøsteren min. Jeg vet ikke hvorfor jeg liker henne så godt, men når jeg så henne første gangen var det som om jeg aldri skulle kunne glemme henne, sier unge Tim.

Han har ikke møtt den norske jenta verken før eller siden, men er fortsatt hodestups forelsket. Nå angrer han på at han ikke hadde mot nok til å ta kontakt med henne.

- Hun var den vakreste jenten jeg noensinne hadde sett og jeg lurte på om jeg skulle gå å snakke med henne, men jeg turte ikke. En gang var jeg på vei men da gikk det en gutt bak henne som jeg trodde var kjæresten hennes. Det viste seg å ikke stemme, så jeg tenkte på å prøve meg senere, men det ble aldri noe av.

Etterlysning
Etter å ha møtt den norske jenta en eller to ganger til uten å ta kontalt var det slutt på ferien og Tim måtte reise hjem med uforrettet sak. Nå angrer han bittert og har motet seg opp til å etterlyse henne blant Sprays mange hundre tusen brukere.

- Nå jeg så henne visste jeg at hun var den vakreste jeg hadde sett, så jeg bestemte meg for at ingen er vakrere enn henne, så uansett hvilken jente jeg ser så vet jeg at den norske piken er vakrere.

Tim etterlyser nå derfor noen som kan hjelpe han med å få kontakt med den norske jenten han så på Lanzarote mellom 5. og 30. mars 2002.

Unge Tim er 90 prosent sikker på at hun heter Kristine. Hun hadde to brødre og reiste sammen med sine foreldre. Hun hadde blondt hår og gikk av og til med rosa bukser. Hun var da 15 år gammel.

Da Tim så henne for første gang sang hun karaoke i baren sammen med sin lillebror. Sangen de sang var ”We will rock you” av Queen.

Har du tips om hvem det er Tim søker kontakt med kan du sende en mail til hanne.aurtande.hoff@tv2.no

Reklame

Prøv gratis: Få HBO, Viaplay, Paramount+ og mange TV-kanaler ett sted