Gå til sidens hovedinnhold

Sola skinner ikke i Skrukkehølet

Men om man smører seg med tålmodighet kan det lysne rundt klokka 13.

(SIDE2): På «Jokers paradise» oppfordres det til å fortelle om flauser. Uheldige stedsnavn - jepp disse stedene finnes faktisk, skrives det på «Jokers Paradise»:

1. Tissvassklumptjønnin
2. Skrukkefylla
3. Lortegrauten
4. Suggetjønn
5. Skrukkehølet

Fakta om navnene
Tissvassklumptjønnin er en gruppe små tjern rett vest for haugen Søre Tissvassklumpen (679 moh.) i Lierne kommune i Nord-Trøndelag fylke. Navnet Tissvassklumptjønnin ble i TV-programmet «Typisk norsk» kåret til det morsomste stedsnavnet i Norge.

Skrukkefylla er et lite vann i Vassfaret i Hedalen. Lortegrauten ligger på Notodden. Suggetjønn er et vann i Bø i Telemark. Skrukkehølet ligger i Lardal kommune.

TV 2s værtjeneste på nett gir deg oversikten over været akkurat der du bor, og selvsagt som tittelen i denne saken henviser til, været i Skrukkehølet og andre merkelige steder. Du kan sjekke din egen værmelding døgnet rundt ved å klikke her.

Les også: Varsler storm i Helvete

Deler vitser
«Jokers paradise» er bare en av flere klubber på ME som er opprettet for folk som er glad i humor, eller tør dele sine største flauser.

- Del dine beste vitser, dine morsomste bilder eller din største flause med andre. Om du har god eller dårlig humor er inget kriterie. Have fun, melder klubbeieren.

Om vitsene passer din humor kan du selv bedømme ved å bli medlem eller sjekke innleggene på de ulike klubbene:

Jokers paradise

Klubben for vitser

Vitseklubben

Vitser

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året