Gå til sidens hovedinnhold

Kan hun toppe Beyoncé?

Lillesøster Solange Knowles vil ut av skyggen.

(SIDE2): Det er ikke lett for Solange Knowles å komme seg ut av den store superstjerneskyggen til storesøster Beyoncé, men 21-åringen er nå klar med oppfølgeren til sin debutflopp «Solo Star» fra 2003. På det neste albumet, som skal ut i august, introduserer hun sitt kallenavn SoL-AngeL.

Ifølge Stress.no har hun vært i studio med blant andre Cee-Lo fra Gnarls Barkley, norgesaktuelle Bilal og Pharrell Williams, mens hip-hopens største enfant terrible akkurat nå, Lil Wayne, gjester låten med det artige navnet «Champagnechronicnightcap». (Wayne og Solange skal ha vært på blunker'n i etterkant av innspillingen.).

NYE BRYSTER FOR BEYONCÉS BESTEVENN.

Marsha Ambrosius fra England synger på «Wanna Go Back», mens hennes britiske venninne Estelle er med på «Same Song, Different Man». Første singel fra SoL-AngeL And The Hadley Street Dreams er The Neptunes-produserte «Decided».

For to år siden debuterte Solange som skuespiller i den tredje delen av cheerleaderfilmserien «Bring It On», hvor hun spilte mot tenåringen Hayden Panettiere, som senere ble verdensberømt som sexy cheerleader med overnaturlige krefter i TV-serien «Heroes».

KLIPP FRA FILMEN MED SOLANGE, RIHANNA OG UNGE HAYDEN.

Texas-jentas bootylicious storesøster er nå i studio med blant andre norske Stargate, for å spille inn sitt tredje soloalbum.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!