Gå til sidens hovedinnhold

Dette sier solbrillene om deg

Sommerens must avslører personligheten din. Sjekk hva du utstråler.

(SIDE2): Store, runde, smale, brede, mørke, pilot, mønster, eller ensfarget – det finnes utallige solbrillevalg.

Og ifølge iVillage sier solbrillene dine noe om deg:

STORE solbriller kan bety to ting – du elsker oppmerksomhet, eller du er redd for det. Du har enten en stor personlighet og selvtillit, og er ikke redd for å vise det, ellers skjuler du noe og gjemmer deg bak brillene. Det mener moteekspert Jene Luciani fra New York.

– Når du tenker på at det var kjendisene som startet trenden med stor solbriller for å skjule seg for paparazziene, eller dekke seg til mot blitzen, så gir det mening, ikkesant? sier hun videre.

PILOTBRILLENE utstråler at du er eventyrlysten. Disse solbrillene viser at kvinnene som bærer dem ønsker litt maskulinitet i livet sitt, mener Colin Megaro ved Planet Style Concierge.

Trenger du solbriller i helgen? Sjekk været der du bor!

WAYFARER passer for aktive personer.

– Den sporty looken lyser at du er sunn, avslappet og ungdommelig. For dem som bruker disse, er solbrillene ment til å ha en funksjon, holdbarhet og viser at personen er uformell, mener Luciani.

SMÅ, runde solbriller. Disse såkalte John Lennon-solbrillene viser at du er en smart person.

– Mindre briller viser at du er intellektuell og kunstnerisk, sier moteblogger Bryce Gruber.

LOKKENDE solbriller som har katteform eller mandelform viser at du er en «vintage chic». Har solbrillene i tillegg dyremønster eller annet print utsråles det spenning, sier eksperter ved imagesellsyou.

JACKIE ONASSIS-form på solbrillene gjør at du utrsåler glamour. Disse store, runde og mørke brillene sier også at du er en klassisk person med et snev av drama i deg!

Reklame

Siste sjanse: Halv pris på alt fra Comfyballs

Kommentarer til denne saken