Gå til sidens hovedinnhold

Solid økning for Idol

Årets Idol-premiere sørget for en sterk start på denne sesongen av det populære programmet. Onsdag var det enda flere tv-seere som benket seg foran tv-en.

Onsdag ble andre program i serien sendt. Det var 742.000 seere som fikk med seg Idol-audition i Tromsø - en solid økning. Dette ga en markedsandel på hele 47,4 prosent.

Idol-premieren fredag 23. januar ble sett av 617.000. Det er mer enn dobbelt så mange som fikk med seg premieren forrige gang.

- 617.000 seere hadde jeg aldri tort å drømme om. Jeg tippet rundt 500.000, sa Bjarne Laastad jr. i TV 2s informasjonsavdeling til TV 2 Nettavisen etter premiereprogrammet.

Beste auditionby
TV 2 regner med at onsdagsprogrammene blir sterkere enn de som går fredagen på grunn av den harde konkurransen fra NRK fredagene.

Men - du bør få med deg Idol på TV 2 i kveld. Hele 1600 håpefulle meldte seg til Stavanger-audition i november, og køen utenfor Rainbow Hotell Maritim var rekordlang. Noen av deltakerne overbeviste voldsomt, mens de fleste måtte reise hjem med en knust drøm i bagasjen.

Reaksjonene var mange, og programlederne Solveig Kloppen og Ingrid Gjessing fikk dem alle sammen. Stavanger viste seg å være kanskje den beste Idol-byen i år.

Se Idol på TV 2 fredag 30. januar kl. 20.00.

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen