(Side2:) Det er vanskelig å spå, spesielt om framtiden. Likevel har vi tatt på oss den magiske hatten og prøvd å se etter hvilke kjendiser vi tror kommer til å prege året som kommer. Under får du listen fra TV, film og musikk.

Det vil selvfølgelig komme mange andre, nye stjerner, men vi har fokusert under på de stjernene vi tror blir enda sterkere i 2008 enn de har vært i år.

Lurer du på hva som skjer med deg? Se ditt horoskop her.

Fra TV:

Solveig Kloppen og Helén Vikstedt
Disse to damene skal hjelpe deg med dine hverdagsproblemer på TV 2, vi tror det blir en suksess... Og få er bedre likt enn Solveig Kloppen av de programledere som finnes på skjermen.

Sturla Berg-Johansen
«Norske talenter» kan fort bli alle nordmenns favorittprogram, og vi tror Sturlas programlederrolle vil heve hans status til A.

Jonathan Rhys Meyers
TV-serien «The Tudors» fikk nominasjoner ved Golden Globe, og det er nok ingen tvil om at også norske seere vil elske dette kostymedramaet.

Rose Byrne
Var du heldig fikk du med hennes innsats i «Marie Antoinette», og nå er hun høyaktuell i TV-serien «Damages».

Fra filmens verden:

Joakim Nätterqvist
Den kjekke Joakim spiller hovedrollen i «Arn» - filmatiseringen av Jan Guillous suksesstrilogi. Filmen har premiere i Norge 2. juledag, og vi er ganske så sikre på at mang et kvinnehjerte vil briste av den ubarberte kjekkasen.
Se traileren til filmen her

Sofia Helin
Akkurat som at kvinnehjertene vil briste av Joakim vil mannfolks testosteronnivå fylles opp av Sofia Helin fra samme film. Hun er, i hvert fall på kinoplakatene, den «perfekte» skandinav - i hvert fall utseendemessig.

Nini Bull Robsahm
Hun spiller hovedrollen i skrekkfilmen «Rovdyr», som kommer den 11. januar. Filmen høres ganske så enkel ut, og det er derfor vi gleder oss: Fire unge mennesker; Camilla, hennes kjæreste Roger og de to søsknene Mia og Jørgen er på vei til en avslappende langhelg i skogen... Trenger du å vite mer?

Amy Adams
Hun har allerede blitt stor i USA, men med hennes film om en tegneserieprinsesse som kommer inn i virkelighetens New York og innsatsen i «Charlie Wilson's War» vil hun også bli det i Norge.
Les også: Hun er Hollywoods heteste

Jørgen Langhelle
Han har vært ettertraktet før, men vi har stor tro på «Ulvenatten» - basert på Tom Egelands roman. Pass også opp for Anneke Von der Lippe og Christian Skolmen i samme film.

Katherine Heigl
Hun slo igjennom med «Grey's Anatomy» og var senere stjernen i komedien «Knocked Up». Neste år blir det enda mer, og mye skal skje for at dette ikke er den heteste skuespilleren i 2008 på kvinnefronten.

Camilla Belle
Filmer som blander datagrafikk og virkelige skuespillere går som varmt hvetebrød, og filmen «10.000 B.C». tror vi ikke blir noe unntak. Mange menn vil nok sikle etter Camilla Belle.

«Sex og singelliv»-jentene
De har vært halvveis ute av kjendisbildet, men når filmen kommer tror vi de løper fort inn igjen.

Heath Ledger
En kjekkas har han alltid vært, og med Joker-rollen får han en klar ny dimensjon.

Zoey Deschanel
Hun har hatt mange roller, men med rollen i M. Night Shyamalans nye film (han som laget «Sixth Sense») tror vi det blir superstjernestatus i 2008.

Fra musikkens verden

Madrugada
Den 21. november kommer det et nytt album med Madrugada, samme dag kommer soloplaten til Al DeLoner. Basert på kvaliteten som er levert de site årene blir dette en storselger.

Coldplay
De er i studio, og deres nye plate dukker opp i løpet av året. Forvent salgstall som ligner på seertallene til NRK den gangen det kun var en TV-kanal.

The Cure
Hva kan man si om denne gruppen som ikke er sagt før? En av de mest spennende utgivelsene i året som kommer.

Eminem
Ryktene sier han har skrevet nye låter og går i studio rett over nyttår. Det er bare å glede seg. Kanskje han til og med har kommet over eksen?

Guns 'n Roses
Platen som skulle ha kommet for lenge siden sies det at blir gitt ut i 2008. Ikke kryss noen fingre.

Metallica
Verdens største heavygruppe er en av de andre artistene som kommer med en ny plate i det kommende året.

R.E.M.
Det blir julekveld for fansen neste år med ny plate, og visstnok en større sommerturné. Kanskje de dukker opp på Norwegian Wood?

U2
Apropos storgrupper kommer også disse irene med ny plate neste år.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!