HTML EMBED

Reiser & feries utsendte reiser verden rundt på jakt etter de beste stedene for sol, varme og ferie.
Redaktør Ingvald Bergsagel og hans vordende brud vurderte mange destinasjoner for bryllupsreisen, men til slutt virket valget åpenbart: Den vesle øya La Digue på Seychellene hadde alt, inkludert verdens vakreste strand og egen vaniljeplantasje. De er fremdeles godt gift.
Bjørn Moholdt har besøkt Florida en rekke ganger de siste årene, og det er da ikke så mye Disney World og Orlando som trekker, som de mindre byene på øst- og vestkysten. For ikke å snakke om Florida Keys i sør, med Key West som det store høydepunktet.
Tidlig på 70-tallet dro Elisabet Garcia Dahlbäck til Gran Canaria på sin aller første chartertur. Det skulle bli en livslang kjærlighet, for siden har det blitt både én og to turer hit hvert år, og den etter hvert erfarne reisejournalisten har utforsket hver minste krok på øya på jakt etter de virkelige perlene.
Christine Baglo er en av Norges mest erfarne reisejournalister. Hun har bodd flere år i Mexico, reist dit utallige ganger og er sågar gift med en meksikaner.

Disse sakene ligger ute på nettsidene våre nå:

I papirutgaven får du også tips fra varme steder som Goa, Jordan, Costa Rica, Hawaii, Kenya, Australia og Bali. Kjøp Reiser & feries novemberutgave her så får du sommerfølelsen.