Gå til sidens hovedinnhold

«Sonen»-stril lengter hjem

Robin Hood snakker østlandsk på radioen, men lengter hjem til råning på Esso’en.

(iBergen.no) : 27-åringen fra Frekhaug er programleder på Kanal 24, og har tidligere vært på skjermen i TV 2s interaktive chatteprogram «Sonen».

Til tross for at mannen som nå lyder navnet Robin Hood Torstensen har bodd østpå siden han var 11, og for lengst har ofret den flotte Meland-dialekten for avslepen østlandsk, håper han nå at Kanal 24 etter TV 2-oppkjøpet flytter hele sulamitten vestover. I et intervju med lokalavisen Strilen lover han å følge med på flyttelasset.

– Nå håper jeg de flytter til Bergen. I så fall flytter jeg til Frekhaug. Det er noe spesielt med den plassen jeg vokste opp, det er liksom der jeg har sjelen min. Jeg holder meg oppdatert på hva som skjer der hjemme, og reiser på besøk i alle fall tre-fire ganger i halvåret, sier Torstensen til Strilen.

Så spørs det hva folket hjemme sier til hans nye mellomnavn. 27-åringen ble nemlig ikke døpt Robin Hood, men tok mellomnavnet så sent som i fjor. Trolig er han den eneste i landet som har den litt spesielle navnekombinasjonen.

– Som liten ble jeg alltid kalt Robin Hood. Så da tenkte jeg «hvorfor ikke?», og fikk Hood som mellomnavn. Det er ikke mer innviklet enn som så, sier Torstensen.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Reklame

Husker du disse to idiotene?