Gå til sidens hovedinnhold

Soner narkodom - tatt i ny sak

33-åringen soner en narkodom på tolv års fengsel. Under permisjon fra fengselet skal han ha blitt innblandet i en ny narkosak, og risikerer mange nye år i fengsel.

Den 33 år gamle kurderen har siden mars sittet varetektsfengslet, siktet for befatning med 27 kilo hasj og 2,3 kilo amfetamin. Politiet har lagt fullstendig lokk på saken etter arrestasjonene, men ifølge Bergensavisen skal flere personer være siktet i den omfattende narkosaken som nå rulles opp.

33-åringen ble for åtte år siden dømt til tolv års fengsel for smugling av 2,5 kilo heroin fra Sverige til Norge. Også en kamerat av 33-åringen ble dømt i den saken. Saken er omtalt som Bergens største heroinsak.

Kurderen hadde nå bare noen måneder igjen av soningen, og har det siste året hatt flere permisjoner. Da har han ifølge politiet ikke klart å holde sin sti ren. Han mistenkes nå for å være involvert i et stort narkotikaopplegg politiet har avslørt, blant annet ved hjelp av telefonavlytting og kommunikasjonskontroll.

33-åringen nekter ifølge BA straffskyld, og ba tirsdag om å bli løslatt. Dette ble avvist av retten, som begrunner dette med fare for gjentakelse.

Blir kurderen funnet skyldig også i denne saken, risikerer han mange nye år bak murene. Bare hasjpartiet har ifølge avisen et straffenivå på seks års ubetinget fengsel.

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene