Gå til sidens hovedinnhold

- Sønnen foran sex

Trist melding til fansen: Sarah Jessica Parker kunne aldri tenkt seg å spille en ny episode med «Sex og singelliv». Sønnen kommer først.

(SIDE2:) Det har lenge svirret rykter om en gjenforening mellom «Sex og singelliv»-jentene, men det avviser nå Parker på det sterkeste. I stedet ønsker hun å bruke mest mulig tid på sin tre år gamle sønn, og er derfor tilbakeholden også i forhold til filmroller.

- Men jeg liker å savne ting, for jeg elsker å mimre. Jeg håper ikke at folk glemmer Carrie heller, sier skuespilleren til VG.

På norske kinoer

16. desember ser vi henne på norske kinoer i filmen «The Family Stone». Her spiller hun en tilknappet kontrollfrik som kjæresten tar med hjem for å møte familien.

Ms Bigs i Singelliv-arvtaker

En mager trøst for Singelliv-fansen er at det nå kommer en ny serie signert den samme forfatteren. Nylig ble det kjent at Candace Bushnell skal få sin nyeste bok, «Lipstick Jungle» filmatisert i serieform.

I denne historien møter vi jetset-livet til tre suksessfulle kvinner i 40-årene, på toppen av sin karriere. Det er motedesigneren Victory Ford som leder sitt eget internasjonale firma, filmdirektør Wendy Healy på vei inn i et gigantselskap, samt magasinredaktøren Nico O'Neilly som er på vi til å bli den første kvinnelige toppsjefen i hennes multinasjonale selskap.

Og Mr. Big? Han er ikke der. Disse kvinnene er Ms. Bigs.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant

Kommentarer til denne saken