Sony Ericsson har ikke hatt et veldig enkelt år. Selv om selskapet fortsatt selger rimelig bra i Norge, så har ikke selskapet klart å følge helt med på utviklingen og har tapt store markedsandeler. Ryktene har derfor lenge gått på om Sony skulle trekke seg ut av hele samarbeidet med svenskene.

Ny og lovende telefon
Men nå begynner de gode ordene å bli brukt om selskapet igjen etter at bilder av den nye smarttelefonen med navnet «Rachael» har dukket opp på nettet. Den tynne smarttelefonen med stor trykkfølsom skjerm har virkelig satt følelsene til bloggerne i kok.

Telefonen skal ifølge ryktene ha en fire tommers skjerm på 800 x 480 punkter, et kamera med autofokus på hele 8 megapiksler - og en lynrask «Snapdragon»-prosessor på én gigahertz. Det vil i så fall gjøre telefonene til en av de raskere på markedet.

Det snakkes selvsagt om HSDPA/HSUPA-støtte, og en ukjent 3D-brikke. Sony Ericsson vil også på denne telefonen ifølge ryktene satse på 3,5 mm minijack (hurra!).

Lanseres senere i år?
Telefonen skal bli annonsert senere i år, og det beste er kanskje at den skal ha en spesialtilpasset versjon av operativsystemet Android, som ser ut til å kunne gi iPhone seriøs konkurranse.

Etter at bildene av telefonen ble lekket i helga, har det nå også dukket opp en video som skal vise Sony Ericssons implementasjon av operativsystemet. Og vi kan vel ikke si annet enn at dette ser svært lovende ut.

Det kan se ut til at det eneste som kan stoppe Android fra å bli en skikkelig iPhone-killer er utvalget av programvare, der AppStore har et enormt forsprang.

HTML EMBED